Antena Meniu Search
x

Robert a murit într-un accident cumplit la Merei, după ce a intrat cu mașina pe contrasens

Robert T, un tânăr de numai 31 de ani, a murit pe loc, ieri după-amiază, într-un accident cumplit pe care l-a produs în localitatea Merei din Buzău.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.11.2020, 14:48

Robert a murit într-un accident cumplit la Merei, după ce a intrat cu mașina pe contrasens - reporterbuzoian.ro / buzoienii.ro
  • Robert a pătruns cu mașina pe contrasens, unde s-a izbit cu o autoutilitară.
  • În urma impactului devastator, ambii șoferi au murit pe loc.

Nenorocirea s-a produs pe DN 1B Buzău - Mizil.

Ieri, tânărul din satul Cândești împrumutase mașina unui vecin, pentru a-și duce un prieten la Galați. De aici, cei doi aveau să cumpere un alt autoturism, iar fiecare șofer urma să se întoarcă la Buzău cu câte o mașină, scrie reporterbuzoian.ro.

Aflat la volanul unui Passat CC, Robert a apăsat prea tare pedala de accelerație și, din motive necunoscute, a pătruns cu mașina pe contrasens, unde s-a izbit cu o autoutilitară.

În urma impactului devastator, ambii șoferi au murit pe loc.

Dosar penal după accidentul de la Merei

"Din primele date, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN1B, în afara localitatății Merei, pe sensul de mers Buzău către Ploiești, un buzoian de 31 de ani  a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care se deplasa pe sensul opus de mers.

Ulterior autoturismul condus de un șofer de 40 de ani din Buzău, care se deplasa în spatele autoutilitarei, a intrat în coliziune cu aceasta.

Accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane, șoferul de 31 de ani și cel al autoutilitarei", au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Robert a murit într-un accident cumplit la Merei, după ce a intrat cu mașina pe contrasens