Video

Salarii tăiate pentru angajaţii Metrorex care au participat la protest. Florin Cîţu: "Nimeni nu este mai presus de lege!"

De Veronica Micu.
Publicat: 28.03.2021, 11:17.
Actualizat: 28.03.2021, 11:17

Premierul Florin Cîțu a anunţat pe Facebook că prejudiciul creat în urma grevei de vineri de la metrou va fi acoperit de cei care au luat parte la protest. Șeful Guvernului a spus că participanților li se va reduce salariul cu o zi.

Salarii tăiate pentru angajaţii Metrorex care au participat la protest. Florin Cîţu: Nimeni nu este mai presus de lege!

Hepta / Facebook

Prim-ministrul a precizat că prejudiciul creat în urma grevei de la metrou va fi recuperat în totalitate de la participanții la protest. Conducerea Metrorex va stabili cine a participat și va dispune reducerea salariilor, a precizat Florin Cîțu.

"Nimeni nu este mai presus de lege!

Și ca să mă asigur, acestea sunt măsurile pe care le impun, ca urmare a acțiunii ilegale de la metrou, condusă de fostul deputat PSD, Ion Rădoi:

Citește și:

În mandatul meu, nu voi permite să fim șantajați de un grup de oameni organizați în stil mafiot. Așa cum e firesc, orice negociere se va face cu respectarea strictă a legii.

REFORMA companiilor de stat continuă!

#RomaniiTrebuieSaStie", a scris premierul pe Facebook.

Reamintim că circulaţia trenurilor de metrou a fost blocată, vineri, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii.

Oamenii au coborât în tunel, pe calea de rulare, şi împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.