Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Samsung Galaxy X dezvăluit! Cum va arăta telefonul flexibil revoluționar? Dispozitivul are două ecrane

Samsung Galaxy X a fost anunțat ca o revoluție în domeniul tehnicii. Totuși, multe lucruri sunt neclare în ceea ce-l privește pe rivalul Apple iPhone X.

de Redactia Observator

la 27.10.2017 , 23:20

Samsung Galaxy X a fost anunțat ca o revoluție în domeniul tehnicii. Totuși, multe lucruri sunt neclare în ceea ce-l privește pe rivalul Apple iPhone X​, chiar și numele. A fost anunțat ca Galaxy X, însă acest aspect nu mai este chiar atât de sigur acum. Aproape totul este neclar, un lucru este sigur.

Lui Samsung Galaxy X i-a fost alocat un număr de ordine, iar acela a fost SM-G888. Recent, o serie de documente au fost trimise de Samsung Electronics la Biroul de proprietate intelectuală din Coreea. Schițele respective au fost notate cu numărul de ordine SM-G888, codul pentru Samsung Galaxy X. Instant, schițele și documentele au ajuns online.

Articolul continuă după reclamă

Cum va arăta telefonul flexibil revoluționar? Ecranul flexibil este pliat spre exterior sau spre interior? Îl îndoiți sau deschideți în lateral? Se pare că avem răspunsul final. Conform schițelor, este clar că Galaxy X va fi pliat spre interior. De fapt, Galaxy X este un telefon flip modern (cunoscut și sub numele de clapetă sau flip-phone), dar nu este alcătuit dintr-un ecran și o tastatură numerică.

Samsung Galaxy X primește un singur ecran complet, tactil, format din două afișaje. Unul dintre aceste două afișaje este flexibil, cealalt rigid. Pe măsură ce dispozitivul se îndoaie, afișajul rămâne bine protejat când telefonul nu este utilizat. Deoarece nu toate componentele sunt flexibile, dispozitivul poate fi "pliat" numai pe o parte. 

Documentația mai indică faptul că va fi utilizată o "balama" multiplă. Această articulație trebuie montată pe exterior, ceea ce creează imediat o problemă de proiectare. Articulația va avea, prin urmare, o suprafață plană. În plus, noua schiță arată și spațiul pentru cameră și interfață.

În încheiere, se poate presupune că primul smartphone pliabil Samsung este destinat exclusiv pentru piața coreeană. Astfel, Samsung poate folosi feedback-ul utilizatorilor înainte de a lansa Samsung Galaxy X pe piața mondială.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Samsung Galaxy X dezvăluit! Cum va arăta telefonul flexibil revoluționar? Dispozitivul are două ecrane