Antena Meniu Search
x

Scandal uriaș la Spitalul Câmpina, după moartea unui bebeluş născut prematur şi incinerat

Anchetă de proporţii la Spitalul Câmpina, după moartea unui bebeluş născut prematur şi incinerat! Rând pe rând, medici şi asistente au depus mărturie în faţa poliţiştilor. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În acest timp, medicul neonatolog şi-a dat demisia, iar ginecologul şi-a luat o săptămână de concediu.

Vezi și

Anchetă de proporţii la Spitalul Câmpina, după moartea unui bebeluş născut prematur şi incinerat! Rând pe rând, medici şi asistente au depus mărturie în faţa poliţiştilor. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În acest timp, medicul neonatolog şi-a dat demisia, iar ginecologul şi-a luat o săptămână de concediu. În plus, managerul spitalului - care este martor în dosar - a confirmat faptul că nu s-au respectat procedurile cu privire la o naştere prematură.

"M-a lăsat pur și simplu acolo". Este mărturia unei mame care acuză că neglijenţa medicilor a dus la moartea copilului său născut prematur. O vină pe care, cel puţin parţial, o admite acum şi conducerea spitalului.

Managerul Spitalului din Câmpina a sesizat Parchetul în cazul bebeluşului care s-a născut prematur la sfârşitul lunii trecute şi a pierit, spun rudele, pentru că nu a fost îngrijit la timp de medici. Fără autopsie, trupul fără viaţă a fost incinerat la scurt timp.

Anchetele vizează întreg modul în care tânăra a fost tratată pe durata şederii în maternitate.

Acum, rând pe rând, mai multe cadre medicale care au fost de gardă au depus mărturie în faţa poliţiştilor.

În tot acest timp, medicul neonatolog care a asistat-o pe femeie şi-a dat demisia, iar ginecologul tinerei de 20 de ani şi-a luat concediu de odihnă. Niciunul dintre ei nu au putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere.

Familia urmează să depună o plângere şi la Colegiul Medicilor Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Scandal uriaș la Spitalul Câmpina, după moartea unui bebeluş născut prematur şi incinerat