Antena Meniu Search
x

Video "Se credea smardoi!" Un tânăr din Constanţa a înjurat un şofer în trafic, fără să ştie că la volan era un "mascat". Colegii poliţistului au coborât brusc din dubă

Un bărbat din Constanţa, care a crezut că toată strada este a lui, a primit o lecţie neaşteptată - a ajuns, încătuşat, la poliţie. A traversat la întâmplare, departe de zebră, şi l-a înjurat pe şoferul care îl avertizase că a fost imprudent. La volan era, însă, un poliţist care ducea în misiune mai mulţi colegi de la trupele speciale. Pietonul a făcut scandal până când agenţii s-au considerat ameninţaţi şi au reacţionat. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.03.2023, 19:37

Vezi și

Scandalul a avut loc pe bulevardul Tomis – una dintre cele mai circulate artere din centrul Constanței. În imaginile postate de un martor pe TiktTok, un pieton imprudent pare să aibă o dispută aprinsă cu șoferul mașinii cu geamuri fumurii prin fața căreia tocmai a traversat neregulamentar. Nu trece mult timp, ușile se deschid brusc și din vehicul coboară șoferul și doi polițiști mascați.

Bogdan, martor: Au claxonat, au ieşit, i-au zis "du-te pe trecere, nu merge pe aici" şi el a început să-i înjure, să-i scuipe, aşa. Se credea smardoi. Că îşi ia telefonul, că sună, că cunoaşte, că face. 

După ce au coborât din maşină şi au discutat cu tânărul nervos, poliţiştii au crezut că s-a calmat şi au plecat. Când a văzut că se îndepărtează, bărbatul şi-a regăsit curajul. Tânărul a intrat într-un restaurant și a continuat să înjure polițiștii. Ameninţaţi, poliţiştii l-au scos cu forţa din restaurant pe bărbatul recalcitrant şi l-au încătuşat. 

Scandalagiul a fost urcat rapid în duba poliției. 

Pe acelaşi subiect

Narcis, martor: Da, l-au lovit. Dar l-au lovit după ce a înjurat.

La secţie, poliţiştii au constatat că bărbatul este recidivist

La secție, polițiștii și-au dat seama că individul de 32 de ani este o cunoștință mai veche a lor: amprentele lui erau în baza de date. 

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța: În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Incidentul de aseară amintește de isprava celebrului Spartacus din Rahova, autointitulat idolul fetelor. În toiul pandemiei de COVID, i-a provocat pe polițiști pe Facebook. Dădea o petrecere și nu a crezut că oamenii legii vor veni să îi aducă aminte că este obligat să respecte regulile de izolare. 

După ce polițiștii au răspuns invitației, un Spartacus ceva mai potolit, cu un ochi vânăt, și-a cerut scuze într-o română aproximativă. Nerespectarea uniformei este pedepsită sever în România. Ultrajul poate aduce la 7 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "Se credea smardoi!" Un tânăr din Constanţa a înjurat un şofer în trafic, fără să ştie că la volan era un "mascat". Colegii poliţistului au coborât brusc din dubă