Antena Meniu Search
x

Senzaţii tari şi petrecere cu DJ la înălţime. Sibienii au admirat apusul din baloanele cu aer cald la festivalul Air Sensation

Apusul de soare admirat de la înălţime din baloanele cu aer cald. De o astfel de experienţă au avut parte iubitorii de senzaţii unice care au participat la Sibiu la festivalul Air Sensation. În premieră organizatorii au pregătit o petrecere la înălţime cu un Dj care a mixat dintr-un balon echipat special cu boxe şi instalaţie de sunet.  

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 09:00

Vezi și

Zeci de oameni dornici să experimenteze zborul cu balonul şi-au făcut curaj şi au zburat deasupra dealurilor înverzite de la Ocna Sibiului. Turiştii au avut parte de o experienţă de neuitat.

Reporter: Cum a fost experinţa?

Cuplu: Minunat, a fost prima oară când ne urcăm într-un astfel de balon. Puţine emoţii, dar în final minunat.

Cuplu: Când eram foarte sus, da, am avut emoţii un pic mai multe emoţii, nu mă mai uitam în jur, dar mi-am dat seama că oricum nu ghidez eu nimic, aşa că mi-am ridicat privirea şi a fost magic

Din balon priveliştea este unică, aşa că participaţii s-au grăbit să facă fotografii.

Reporter: Cum se vede lumea de sus?

Tânăr: Foarte frumos mai ales că am prins şi spusul şi pe cer erau culorile astea foarte frumoase.

Pilot: Zborul cu balonul e simplu dacă te gândeşti: ai aer cald în balon, te ridici cum bate vântul, în direcţia vântului şi în rest te descurci.

Cei care nu s-au încumetat să zboare pe distanţe mari au avut ocazia să urce într-un balon ancorat la 30 de metri deasupra solului.

Alex Cinezan, organizator: Zborul cu balonul este dependent sută la sută de condiţiile meteo, de asta şi zburăm dimineaţa la răsărie pt că avem condiţii foarte bine şi zburăm doar în siguranţă. La fel şi seara se termină cu atmosfera care se încălzeşte din cauza soarelui care răsare şi la apus începe să scadă din nou. Noi îi spunem termică sau fenomenele care se întâmplă din cauza încălzirii pământului şi atunci zborurile sunt cele mai plăcute şi le putem simţi la maxim.

Festivalul Air Sensation continua şi astăzi. Pe langă zborul cu balonul puteţi încerca o plimbare cu paramotorul sau cu maşinile de teren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Senzaţii tari şi petrecere cu DJ la înălţime. Sibienii au admirat apusul din baloanele cu aer cald la festivalul Air Sensation