Antena Meniu Search
x

Un baschetbalist celebru din NBA este BLOCAT DE ORE ÎNTREGI pe Aeroportul Otopeni, după ce paşaportul i-a fost ANULAT

De ziua lui, un star NBA a primit un cadou surpriză, chiar pe aeroportul Otopeni. Nu a fost însă o surpriză plăcută. Enes Kanter trebuia să ajungă astăzi în România, însă autorităţile de la noi i-au interzis intrarea în ţară. Motivul oficial este că paşaportul său a fost anulat de autorităţile turce, ţara de rezidenţă a baschetbalistului.

Vezi și

De ziua lui, un star NBA a primit un cadou surpriză, chiar pe aeroportul Otopeni. Nu a fost însă o surpriză plăcută. Enes Kanter trebuia să ajungă în România, însă autorităţile de la noi i-au interzis intrarea în ţară. Motivul oficial este că paşaportul său a fost anulat de autorităţile turce, ţara de rezidenţă a baschetbalistului.

Un critic deschis al regimului Erdogan, starul NBA crede că este o persecuţie politică venită din partea autorităţilor de la Ankara şi dictată de preşedintele Erdogan. 

Blocat în fâşia verde din Aeroportul Otopeni, starul NBA le-a povestit fanilor de pe Twitter experienţa prin care trece.

Cu doar câteva ore înainte, Enes Kanter a trecut prin aeroportul din Frankfurt fără nicio problemă. În România, unde trebuia să participe la un eveniment sportiv pentru copii, i-a fost interzis accesul. Jucătorul de baschet este destinatarul unui cadou otrăvit, primit chiar de ziua sa.

Deocamdată, nici starul NBA, nici membrii echipei sale nu a primit o explicaţie oficială.

Deşi în lipsa unui paşaport valabil nu poate merge spre nicio destinaţie, Enes Kanter se poate întoarce în Statele Unite, fiind posesorul unei cărţi verzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un baschetbalist celebru din NBA este BLOCAT DE ORE ÎNTREGI pe Aeroportul Otopeni, după ce paşaportul i-a fost ANULAT