Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șofer cu permis de câteva zile, prăpăd pe o stradă din Constanța

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, cu permis de conducere de numai câteva zile, a provocat un accident cu șase mașini, seara trecută, pe o stradă din Constanța.

de Alin Tarnovschi

la 05.10.2019 , 09:45

Șofer cu permis de câteva zile, accident cu șase mașini în Constanța Șofer cu permis de câteva zile, accident cu șase mașini în Constanța - Arhivă

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, cu permis de conducere de numai câteva zile, a provocat un accident cu șase mașini, seara trecută, pe o stradă din Constanța.

Totul s-a întâmplat ieri, 4 octombrie 2019, pe strada Baba Novac din Constanța.

Tânărul, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda Superb, a pierdut controlul direcției, din cauza neatenției în conducere și a lipsei de experiență, și a lovit șase mașini parcate.

Articolul continuă după reclamă

Din nefericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Pe acelaşi subiect

Potrivit prietenilor șoferului, un alt șofer care conducea un autoturism marca Toyota, i-ar fi tăiat calea și ar fi dus la producerea accidentului.

Totuși, autoturismul Skoda Superb condus de tânărul cu permis de câteva zile era deja cunoscut în mediul online, după ce alți șoferi s-au plâns de stilul periculos în care acesta conducea.

Pentru că nu au existat victime în urma accidentului de pe strada Baba Novac, polițiștii au încadrat evenimentul ca tamponare.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Șofer cu permis de câteva zile, prăpăd pe o stradă din Constanța