Antena Meniu Search
x

Video Şoferi băuţi sau drogaţi, prinşi de poliţişti pe străzile din Capitală

Noapte albă pentru poliţiştii de la Rutieră. Zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta azi-noapte şi testaţi. Cei care au fost prinşi băuţi sau drogaţi, au rămas fără permisele de conducere şi s-au ales cu amenzi usturătoare sau cu dosare penale.

de Alexandra Bucuroiu

la 17.01.2021, 09:18

Vezi și

"Vă aduc la cunoştinţă că sunteţi obligat să mergeţi cu noi la sediul INML Bucureşti, pentru prelevarea de mostre biologice"

Acest şofer s-a urcat la volan după ce a consumat substanţe psihoactive. A fost oprit de poliţiştii de la Rutieră pe o stradă din sectorul cinci şi testat cu aparatul drugtest.

După câteva minute a venit şi rezultatul: pozitiv la cannabis. Un alt şofer, de 31 de ani, a fost prins şi cu droguri în maşină. 

Claudiu Costea - purtător de cuvânt Brigada Rutieră: Rezultatul pozitiv fiind pentru două substanţe cannabis şi cocaină. Conducătorul auto a încercat să ascundă substanţele psihoactive. Aceste substanţe au fost ridicate, iar în cauza se va întocmi un dosar penal pentru deţinere. 

Nici şoferii de autobuze nu au fost iertaţi de poliţişti

Şi cei care au băut şi s-au urcat la volan au rămas fără permis. 

"Din momentul de faţă nu mai aveţi dreptul de a conduce, 0,23 mg per litru în aerul expirat, alcool, uitaţi aici şi aveţi 1.300 de lei amendă". 

Nici şoferii de autobuze nu au fost iertaţi de poliţişti.

În ultimele două nopţi, Poliţiştii Brigăzii Rutiere au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 10.000 lei şi au reţinut 26 de permise de conducere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Şoferi băuţi sau drogaţi, prinşi de poliţişti pe străzile din Capitală