Antena Meniu Search
x

Şoferul drogat, care a provocat accidentul mortal din 2 Mai, a fost arestat pentru 30 de zile. Poliţia răspunde acuzaţiilor familiei tinerei ucise

Şoferul drogat care a intrat cu maşina într-un grup de tineri în staţiunea 2 Mai a fost arestat. Tatăl uneia dintre victime, o fată de 20 de ani, spune că vinovatul trebuie să primească o pedeapsă exemplară, pentru ca nimeni să nu se mai urce la volan după ce consumă narcotice.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 14:18

Vezi și

Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl uneia dintre victime: Nu-mi doresc nimic de la oamenii ăştia, de părinţii lui decât să sufere şi ei, cum suferim noi. Atât şi nimic mai mult, puşcărie să facă băiatul. Dacă l-aş avea pe copilaşul ăsta în faţă, teribilistul ăsta cu droguri credeţi-mă nu l-aş atinge nici măcat cu o palmă.

Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl uneia dintre victime: Nu m-a contactat nimeni să ne spună: Domnule, ştiţi fata dumneavoastră a păţit ceva! Nu, de aici de la pompe funebre. Era un copil cuminte. Şi nu pentru că era al meu. Fata mi-a făcut surpriză acum o lună jumate, a luat permisul. Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci

Doi tineri, un băiat de 21 de ani şi o fată de 20 de ani, au murit pe loc în urma accidentului provocat de un şofer de 19 ani, sâmbătă, la ieşirea din 2 Mai. Tânărul era atât de drogat încât nu a realizat că a lovit în plin un grup de tineri. Alte trei persoane au ajuns la spital. Ca prin minune, ceilalţi trei au scăpat nevătămaţi, dar şocaţi după ce şi-au văzut prietenii ucişi pe şosea. 

Poliţia răspunde acuzaţiilor familiei tinerei ucise

Pe acelaşi subiect

Cei opt prieteni se aflau la mare pentru că sărbătoreau ziua unuia dintre ei. Părinţii fetei sunt revoltaţi că poliţiştii nu i-au anunţat despre tragedie. Pe de altă parte, potrivit unor surse din Poliţe,  la locul accidentului era vărul fetei, iar familia ar fi fost anunţată prin acea rudă.

„În timpul cercetării la faţa locului, colegii noştri au relaţionat cu persoanele prezente, care puteau oferi informaţii despre eveniment. Unul dintre cei prezenţi în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verişorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori şi că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat.

Ulterior, la ora 06:15, în prezenţa unui ofiţer de poliţie rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o şi pe mama verişoarei lui (fetei care şi-a pierdut viaţa), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineaţă, în urma accidentului rutier”, a precizat IPJ Constanţa. De asemenea, Poliţia Judeţeană a mai transmis că nici datele de contact ale familiei celeilalte victime din accident nu au fost găsite de poliţiştii prezenţi la locul accidentului.

„Din păcate, datele de contact ale familiei numitului O.A.S. colegii noştri nu le-au obţinut, la faţa locului. De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familei acestuia. Astfel, după finalizarea cercetării la faţa locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunţat familia victimei. Transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi le asigurăm că desfăşurăm toate activităţile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale”, a explicat IPJ Constanţa.

Şoferul de 19 ani, arestat

În ceea ce-l priveşte pe băiatul de 21 de ani care a murit, rudele povestesc că tatăl său a avut o presimţire şi nu l-a lăsat să meargă la mare cu maşina pentru că este foarte aglomerat şi periculos. Tocmai de aceea, tânărul venise cu trenul.

Şoferul care a provocat accidentul mortal a fost arestat pentru 30 de zile. Judecătoria Mangalia a decis să admită propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul tânărului de 19 ani. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. El a fost scos din sediul Judecătoriei Mangalia şi va fi dus în arestul IPJ Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Şoferul drogat, care a provocat accidentul mortal din 2 Mai, a fost arestat pentru 30 de zile. Poliţia răspunde acuzaţiilor familiei tinerei ucise