Spectacol de lumină în centrul Capitalei. Fântânile Urbane, redeschise cu Simfonia Apei
Centrul Capitalei a fost inundat aseară de lumină şi muzică. Cele 44 de fântâni arteziene s-au trezit din nou la viaţă, iar apa a prins culoare. Spectacolul Simfonia Apei a reuşit să adune mii de oameni care au ţinut să surprindă fiecare moment.
Centrul Capitalei a fost inundat aseară de lumină şi muzică. Cele 44 de fântâni arteziene s-au trezit din nou la viaţă, iar apa a prins culoare. Spectacolul Simfonia Apei a reuşit să adune mii de oameni care au ţinut să surprindă fiecare moment. Au rămas muţi de uimire în faţa efectelor tridimensionale, unice în Europa. Show-ul se va repeta în fiecare seară de weekend, până la finalul lunii octombrie.
Câteva secunde în întuneric total şi ritmuri uşoare de muzică au anunţat startul noi ediţii "Simfonia Apei". Anul acesta, spectacolul inedit pune în prim plan valorile româneşti. Mai exact: personalităţi sportive, pioneri ai inovaţiei şi genii ale culturii şi literaturii. Şi Bucureştiul - capitală europeană - îşi are locul său în show.
Jocul de apă şi lumini va fi în fiecare săptămână, de vineri până duminică, de la ora 21.00. Timp de 45 de minute, spectacolul va trece prin patru tematici diferite, fiecare cu un mix muzical şi o paletă cromatică specifică.
Fântânile se întind pe o distanţă de aproximativ un kilometru şi jumătate. Sunt primele din Europa care au această tehnologie de ultimă generaţie.
Pe cele patru „ecrane de apă" orientate spre cele patru puncte cardinale, de la fântâna centrală din Piaţa Unirii, se va crea o platformă multimedia imensă pe care se vor face proiecţiile temei spectacolelor, onorându-se astfel într-un stil artistic valorile româneşti.
Spectacolele de apă de la fântâni sunt declinate pe patru tematici menite a aduce în prim plan: stelele sportului românesc, pioneri ai inovației românești, București - capitală europeană și genii ale culturii și literaturii românești. Fiecare tematică are un mix muzical și o paletă cromatică specifică. Spectacolele vor dura aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰