Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spectacol de senzaţie la mare pentru sirienii stabiliţi în România (Video)

În centrul vechi al Constanţei au răsunat ritmuri orientale. Iar printre spectatori au fost şi zecile de sirieni pentru care România a devenit a doua casă.

de Redactia Observator

la 17.06.2019 , 11:43

În centrul vechi al Constanţei au răsunat ritmuri orientale. Iar printre spectatori au fost şi zecile de sirieni pentru care România a devenit a doua casă.

Ritmuri orientale combinate cu jazz autentic au transmis un mesaj puternic de pace şi de toleranţă faţă de diversitatea culturală a lumii.

Acesta a fost conceptul transmis de comunitatea siriană stabilită de câţiva ani pe plaiuri dobrogene, după ce au milioane de oameni au fost nevoiţi să-şi părăsească ţara din cauza războiului.

Vezi și

Instrumentiştii sirieni de la "Mozayek Band" au fost vocea mulţimilor, şi au trecut de la nostalgie la voie bună de la o piesă la alta.

Alături de comunitatea siriană de aici, pentru spectacol au venit şi conaţionali din alte colţuri ale ţării. Jhony e unul dintre ei. A plecat din Siria în urmă cu 10 ani şi s-a stabilit la Craiova. Se simte deja roman, iar soţia lui îi va aduce pe lume primul copil, în Romania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La concertul desfăşurat în Piaţa Ovidiu din Constanţa au luat parte şi zeci de turişti aflaţi în aceste zile la mare.

Spectacolul a făcut parte din festivalul "World Experience" care s-a desfăşurat şi la Cluj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Spectacol de senzaţie la mare pentru sirienii stabiliţi în România (Video)