Antena Meniu Search
x

Video Summer Well 2023. Ultima zi de distracţie pentru cei 30.000 de petrecăreţi adunaţi pe Domeniul Ştirbey. "E una dintre experienţele pe care trebuie să le bifezi"

E ultima zi de distracţie pe Domeniul Ştirbey, dar se va petrece tot la cote maxime. Aseară, cântăreţul Saint Levant, unul dintre cei mai aşteptaţi interpreţi, a încins atmosfera la Summer Well. Pe lângă muzică, petrecăreţii au avut şi mâncare pentru toate gusturile. 

de Redactia Observator

la 13.08.2023, 21:53

Vezi și

Distracţia a fost la ea acasă şi în a doua seară a festivalului. Peste 30.000 de oameni s-au mişcat pe ritmurile muzicii. 

Dacă noaptea e dedicată concertelor şi dansului, ziua e mai mult pentru relaxare. Cei care au venit mai devreme s-au putut bucura de toate activităţile organizate în festival. 

"E una dintre experienţele pe care trebuie să le bifezi"

Mâncare pentru toate gusturile

Pe acelaşi subiect

Şi mâncarea a fost pe toate gusturile. Bucătarii au gătit preparate din toate colţurile lumii.

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: "Pe lângă opţiunile clasice pe care românii le au la orice festival, precum burgerul sau pizza, acum au început să apară şi alte opţiuni mai spectaculoase, precum această supă vietnameză sau burgerul cu raţă." 

"Am cheltuit vreo 500. Toate cele trei zile, dar nu ne-am aventurat foarte tare. Dar nu numai pe mâncare, mâncare şi băutură."

Laurenţiu, bucătar: "Avem clasicul pogo thai, supă vietnameză care are un preţ destul de accesibil, 39 de lei. E ceva un pic inedit, merită încercată, e o supă foarte aromată."

Ca să aibă energie toată seara, petrecăreţii au putut să-şi cumpere şi cafea.

"Zilele astea am băut cam o cafea pe zi. E în jur de 20 de lei cafeaua." 

Răzvan, patronului unei cafenele: "Ne-a plăcut foarte tare experienţa şi ideea de a ajunge cu cafeaua la cât mai mulţi oameni. Am vândut mii de cafele. În fiecare zi sunt cozi." 

Ediţia de anul acesta o încheie cântăreţul britanic Yungblud, care va face show pe scena principală. After party-ul e asigurat de francezul Kid Francescoli. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Summer Well 2023. Ultima zi de distracţie pentru cei 30.000 de petrecăreţi adunaţi pe Domeniul Ştirbey. "E una dintre experienţele pe care trebuie să le bifezi"