Antena Meniu Search
x

Tânărul din Bistrița care a lovit un polițist cu o bâtă în cap a murit la spital după ce a fost împușcat

Tânărul din Bistrița care a lovit un polițist cu bâta în cap și apoi a fost împușcat în abdomen a murit la spital.

Tânărul din Bistrița care a lovit un polițist cu o bâtă în cap a murit la spital după ce a fost împușcat

Tânărul din Bistrița care a lovit un polițist cu bâta în cap și apoi a fost împușcat în abdomen a murit la spital.

Scandalul cu focuri de armă s-a produs, noaptea trecută, în orașul Sângeorz-Băi din Bistrița-Năsăud, acolo unde polițiștii au fost chemați prin numărul unic de urgență 112 să intervină în cazul unui scandal izbucnit între doi vecini.

Odată ajunși la fața locului, doi polițiști au încercat să îl imobilizeze pe un tânăr de 25 de ani care făcea scandal, moment în care acesta din urmă a luat o bâtă de lemn și l-a lovit pe unul dintre polițiști în cap.

În acel moment, celălalt polițist a scos pistolul din dotare, a efectuat un foc de avertisment în plan vertical și apoi a tras în agresor.

Pe acelaşi subiect

“Un bărbat a fost rănit în această seară, după ce a atacat o patrulă de polițiști, care se afla în misiune, la o intervenție în urma unui apel prin 112. Patrula de poliţie din oraşul Sângeorz-Bai a fost dirijată să aplaneze un scandal. În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliţie pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi poliţişti cu o bâtă în zona capului, în sprijinul lui venind şi un prieten. Urmare a somaţiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre poliţişti a fost şi el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița -Nasaud“, se arată într-un comunicat al poliției.

Peste noapte, din cauza rănilor extrem de grave suferite, agresorul în vârstă de 25 de ani a murit.

"În cursul acestei nopți, în serviciul UPU al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, a fost aduși patru pacienți, dintr-o altercație: un bărbat de 25 de ani cu plagă împușcată în abdomen, plagă împușcată în coapsa stângă, stop cardio-respirator, resuscitat, cu care s-a intrat direct în sala de operații, o femeie de 56 de ani, cu plagă împușcată treime medie antebraț drept, a fost suturată plaga și s-a externat la domiciliu, nu a necesitat internare, un bărbat de 47 de ani cu o fractură de peroneu stâng, cu hematom local mare, a fost internat în secția de ortopedie și încă un bărbat de 25 de ani cu traumatism cranio-facial, cu fractură de sinus maxilar și fracturi orbitale, pe lânga asta a avut și o fractură toracică, este internat în secția ORL", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Mihaela Mastan, pentru bistriteanul.ro.

Tânărul care a atacat și lovit un polițist cu bâta a intrat în sala de operații, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânărul din Bistrița care a lovit un polițist cu o bâtă în cap a murit la spital după ce a fost împușcat