Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Prahova şi-a înjughiat fosta soţie, apoi şi-a pus capăt zilelor

O tânără de 31 de ani a fost înjunghiată de fostul soţ, noaptea trecută, la Comarnic. După ce a atacat-o pe femeie, bărbatul de 39 de ani şi-a pus capăt zilelor.

de Veronica Micu

la 25.09.2019 , 10:12

Tânărul de 39 de ani a fost găsit mort la Secărele Un tânăr şi-a înjughiat fosta soţie în Comarnic, apoi şi-a pus capăt zilelor - Profi Media / Imagine ilustrativă

O tânără de 31 de ani a fost înjunghiată de fostul soţ, noaptea trecută, la Comarnic. După ce a atacat-o pe femeie, bărbatul de 39 de ani şi-a pus capăt zilelor.

Potrivit IPJ Prahova, apelul la 112 a fost dat aseară, în jurul orelor de 22:20. 

"În seara zilei de 24 septembrie 2019, în jurul orelor de 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Comarnc au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că o femeie a fost înjunghiată pe strada Secăriei din orașul Comarnic.

Articolul continuă după reclamă

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, unde au găsit o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Un tânăr şi-a înjughiat fosta soţie în Comarnic, apoi şi-a pus capăt zilelor

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînțelegeri conjugale între aceasta și soțul ei, care au degenerat", a transmis IPJ Prahova într-un comunicat citat de ziarulincomod.ro.

În această dimineaţă, poliţiştii din Prahova l-au găsit pe bărbatul de 39 de ani fără viaţă, într-o grădină din localitatea Secăria. Omul şi-ar fi pus capăt zilelor.

Femeia atacată a ajuns, în noaptea de marți spre miercuri, la spital. Ea prezenta plăgi în zona gâtului și a picioarelor și a fost imediat operată. 

Acesta a fost găsit spânzurat în această dimineață, într-o grădină din localitatea Secăria.

În cauză, a se efectuează ceretări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și ucidere din culpă.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Prahova şi-a înjughiat fosta soţie, apoi şi-a pus capăt zilelor