Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei tineri de 19 ani au intrat cu bolidul într-un stâlp, unul dintre ei a murit pe loc. Tragedie, noaptea trecută, în Sibiu

Tragedie, noaptea trecută, în Sibiu. Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi doi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp.

de Veronica Micu

la 24.09.2019 , 08:58

Tragedie, noaptea trecută, în Sibiu. Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi doi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp.

Aciidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți, 23 spre 24 septembrie în Sibiu, pe Soseaua Alba Iulia, chiar în apropiere de sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Pe fondul neadaptării vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp.

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului extrem de puternic, un pasager a decedat, în timp ce șoferul și celălalt pasager sunt răniți. Toți au 19 ani și sunt din Sibiu.

Pe fondul neadaptării vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp

Tânăr mort după ce a intrat cu bolidul într-un stâlp, în Sibiu

Deși ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri militari la accidentul petrecut la doi pași de sediul ISU, unul dintre cei doi ocupanți ai mașinii pentru care a fost nevoie de descarcerare a murit, scrie oradesibiu.ro

Ceilalți doi bărbați implicați în accident sunt conștienți, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la UPU Sibiu politraumatizati.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Trei tineri de 19 ani au intrat cu bolidul într-un stâlp, unul dintre ei a murit pe loc. Tragedie, noaptea trecută, în Sibiu