Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr spulberat cu maşina de un şofer de 19 ani, în Drobeta. Momentul impactului, surprins de camere (Video)

Imagini înfiorătoare filmate, noaptea trecută, în Mehedinţi. Un bărbat care traversa prin loc nepermis a fost spulberat de o maşină, pe o stradă din Drobeta Turnu-Severin. 

de Veronica Micu

la 27.09.2019 , 08:39

Barbatul lovit de maşină, în Drobeta Turnu Severin, a murit pe loc Tânăr spulberat cu maşina de un şofer de 19 ani, în Drobeta Turnu-Severin. Momentul impactului, surprins de camere - captura video ziaruldemehedinti.ro

Imagini înfiorătoare filmate, noaptea trecută, în Mehedinţi. Un bărbat care traversa prin loc nepermis a fost spulberat de o maşină, pe o stradă din Drobeta Turnu-Severin. 

În înregistrare se vede cum bărbatul aruncă ceva la coşul de gunoi, după care se pregăteşte să traverseze strada. Stă câteva secunde şi pare că se asigură, pentru că se uită în direcţia din care se apropia o maşină.

Nu aşteaptă să treacă autoturismul, ci ţâşneşte în faţa lui, şoferul nemaiputând evita impactul.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a murit pe loc. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Şoferul care l-a accidentat are 19 ani ani şi nu consumase băuturi alcoolice, potrivit ziaruldemehedinti.ro. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Tânăr spulberat cu maşina de un şofer de 19 ani, în Drobeta. Momentul impactului, surprins de camere (Video)