Antena Meniu Search
x

O tânără de 25 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 4, în Baia Mare: "Încă se vede groapa unde a dat cu picioarele"

De un incident cumplit au avut parte locuitorii unui cartier din Baia Mare. Acolo o tânără de 25 de ani s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuia. Chemaţi de urgenţă de vecini, salvatorii au reuşit să o ţină în viaţă iar acum este tratată în spital. Anchetatorii au aflat că nu era prima dată când tânăra a recurs la gesturi extreme. De fiecare dată a fost salvată de medici.

de Redactia Observator

la 08.10.2020, 15:46

Vezi și
  • Tânăra din Baia Mare nu este la prima tentativă de acest gen
  • Din fericire, echipajele de urgență au reușit să o salveze
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Tânăra locuia împreuna cu iubitul ei, însă acesta era la muncă în momentul în care femeia s-a aruncat în gol de la geamul balconului. Speriat de zgomotul puternic, un vecin a dat alarma la 112.

"Locuiesc la parter şi cum am auzit pocnitura am şi fugit afară. Încă se vede groapa unde a dat cu picioarele, unde a căzut, noroc că e nisip la noi în grădină", povestește acesta.

Potrivit unor surse, fata a mai încercat în trecut să-și ia viața, când s-a aruncat în gol de la etajul doi al unui bloc în care stătea în chirie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ajunşi rapid la faţa locului, medicii i-au salvat viaţa tinerei. Aceasta a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. La unitatea medicală lucrează chiar iubitul victimei, spun vecinii. Cazul a ajuns şi în atenţia oamenilor legii

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: Poliția municipiului Baia Mare continuă cercetările cu privire la stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Momentan, nu se cunoaşte motivul pentru care tânăra a recurs la un asemenea gest. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O tânără de 25 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 4, în Baia Mare: "Încă se vede groapa unde a dat cu picioarele"