Antena Meniu Search
x

Tânără bătută și lăsată cu piciorul rupt, în București

Clipe teribile în Capitală, seara trecută! O tânără ar fi fost violată şi bătută. Fata era împreună cu doi bărbaţi pe stradă, iar în momentul în care a vrut să se urce într-un taxi şi să plece spre casă a fost lovită cu pumnul de unul dintre indivizi. Taximetristul povesteşte că s-au certat, iar apoi a început scandalul. Se pare că toţi trei se aflau în stare de ebrietate, iar, imediat după ce au atacat-o pe tânără, bărbaţii au luat-o la fugă.

de Redactia Observator

la 21.06.2020, 12:37

Vezi și
  • Tânăra ar fi fost batjocorită de un individ
  • Un taximetrist ar fi asistat la scenă

Tânără a fost transportată de urgenţă cu o ambulanţa Smurd la Spitalul Elias din Capitală. În momentul în care au ajuns medicii, aceasta era conştientă, însă avea piciorul rupt. Se află internată în spital, însă este în stare stabilă.

Se pare că femeia era de câteva ore în compania celor doi, iar în momentul în care a vrut să plece a fost pur şi simplu agresată. Un taximetrist care era parcat în zonă a văzut întreaga scenă şi a sunat la 112.

"Lângă maşină a lovit-o iniţial cu pumnul, s-au certat lângă maşină cam 10 minute şi domnişoara a vrut să traverseze pe partea cealaltă şi pe trecerea de pietoni acolo la jumătate i-a rupt piciorul. Erau în stare de ebrietate toţi trei", povestește taximetristul.

Bărbatul spune că au tras de ea şi nu au lăsat-o să urce în maşină. Au lovit-o cu pumnul, iar apoi, pe trecerea de pietoni i-au rupt piciorul.

Acela a fost momentul în care taximetristul a intervenit să o salveze pe tânără, în timp ce indivizii au luat-o la fugă.

Poliţiştii îi caută acum şi au deschis un dosar de cercetare pentru a afla exact cum s-a întâmplat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânără bătută și lăsată cu piciorul rupt, în București