Antena Meniu Search
x

Tânără influencer care "dorea companie în carantină" s-a căsătorit cu o păpuşă şi au împreună un "copil"

O tânără influencer şi-a luat fanii prin surprindere după ce a anunţat că s-a căsătorit cu o păpuşă pentru că dorea să aibă companie în perioada pandemiei. Mai mult, actriţa a dezvăluit că au împreună şi un bebeluş.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.12.2020, 18:51

Chethrin
Tânără influencer care "dorea companie în carantină" s-a căsătorit cu o păpuşă şi au împreună un "copil" - Instagram/ chethrin_official Verified
  • Tânăra a apărut în versiunea germană a emisiunii Insula Iubirii.
  • Actriţa s-a căsătorit cu o păpuşă şi susţine că au împreună un copil.

Chethrin Schulze, 28 de ani, din Germania, şi-a anunţat fanii pe contul său de socializare că s-a căsătorit cu o păpuşă şi că au împreună un „copil de plastic”

Tânăra, de meserie actriţă, susţine că a luat decizia de a se mărita cu păpuşa pe nume Cedric pentru a-i ţine companie în perioada pandemiei, dat fiind faptul că se plictisea prea tare singură, acasă.

Tânără influencer căsătorită cu o păpuşă din plastic

Ea a distribuit, de asemenea, un clip cu un „bebeluș” numit Hanneore, despre care a adăugat că este copilul ei alături de Cedric, dar pe care nu îşi doreşte să îl expună foarte mult pe reţelele de socializare.

„Nu vreau ca bebeluşul meu să crească în lumina reflectoarelor” a spus actriţa.

Actrița, care a apărut în versiunea germană a emisiunii Insula Iubirii, potrivit Daily Star, a vorbit inclusiv despre recuperarea ei de după „naştere”, spre disperarea internauţilor care au încercat să afle dacă tânăra glumeşte sau îşi crede povestea pe cuvânt.

La un moment dat, i-a spus bebelușului de jucărie că va trebui să renunțe la orice vis de a deveni medic sau profesor, deoarece va trebui să preia conturile de socializare ale mamei sale când va fi mai mare.

În timp ce postările sale au devenit tot mai bizare, presa locală susţine că totul ar fi de fapt o metodă a tinerei de a ironiza toate vedetele de pe reţelele de socializare care împărtăşesc fiecare minut din viaţa copiilor lor.

Astfel, clipurile ar fi adresate mai multor vedete şi influenceri care câştigă bani prin etalarea copiilor lor pe reţelele de socializare.

Nu este însă singura vedetă de pe Instagramc are a ales să îşi lege destinul alături de o păpuşă. În urmă cu câteva săptămâni, culturistul Yuri Tolochko s-a căsătorit cu păpuşa Margo şi susţine că este extrem de fericit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânără influencer care "dorea companie în carantină" s-a căsătorit cu o păpuşă şi au împreună un "copil"