Antena Meniu Search
x

Tânără de 20 de ani, moartă după ce a căzut în gol, la un centru de reabilitare din Timiș

O tânără de 20 de ani a murit în urma unui incident produs la un centru de reabilitare din Timiș. Fata a căzut în gol de la primul etaj al clăririi. O anchetă a fost demarată.

Polițiști într-o intervenție, la un caz de deces
O tânără de 20 de ani a murit după ce a căzut în gol, la un centru de abilitare din Lugoj, județul Timiș - Observator

O tânără de 20 de ani a murit în urma unui incident produs la un centru de reabilitare din Lugoj, județul Timiș. Fata a căzut în gol de la primul etaj al clăririi. O anchetă a fost demarată.

Incidentul s-a produs după-amiaza, la un centru de reabilitare și recuperare neuropsihiatrică de pe Strada Făgetului, în Lugoj.

Tânăra de 20 de ani era inițial în curte, împreună cu mai mulți copii și cu supraveghetorul de serviciu. Ea a cerut permisiunea pedagogului să meargă la toaletă, iar acesta a lăsat-o, neînsoțită.

Fata a urcat în camera sa, iar după câteva minute a fost auzit un zgomot puternic, spun martorii. Trupul ei a fost găsit zăcând pe jos, lângă zidul clădirii. Fereastra camerei sale de la etajul 1 era deschisă.

Intervenția medicilor de la ambulanță, cu manevre de resuscitare, nu a avut efect, iar decesul a fost pronunțat la locul tragediei.

Tânăra era de mai bine de 10 ani în centrul de recuperare de la Lugoj. Avea probleme psihice, dar nu foarte grave, spun angajații. Deși avea 20 de ani, a rămas o instituție pentru că urma o școală, legea permițând prelungirea protecției statului până la 26 de ani pentru tinerii aflați în dificultate.

Atât polițiștii, cât și cei de la Protecția Copilului Timiș au demarat anchete, pentru a elucida ce s-a întâmplat. Ei iau în calcul varianta sinuciderii, dar motivul, deocamdată, nu este cunoscut.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânără de 20 de ani, moartă după ce a căzut în gol, la un centru de reabilitare din Timiș