Antena Meniu Search
x

Foto Tatăl adolescentului mort în accidentul de la Scheia, ucis în bătaie. Ionel abia şi-a condus fiul pe ultimul drum, iar acum l-a urmat în moarte

Miercuri, Ionel M. îşi conducea fiul de 15 ani pe ultimul drum şi la doar câteva ore distanţă i s-a alăturat în moarte. Tatăl adolescentului, una dintre cele două victime ale accidentului de la Scheia, a fost ucis în bătaie de un tânăr de 18 ani.

de Monica Palade

la 05.05.2023, 13:36

Vezi și

Imediat după înmormântare, bărbatul a plecat la băut şi nu s-a mai întors acasă. A fost găsit, joi după-amiaza, într-o baltă de sânge. A fost dus la spital cu traumatism cranio-cerebral, în comă de gradul patru. A fost supus unei intevenţii chirurgicale, însă nu a supravieţuit, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

Se pare că incidentul ar fi pornit de la un conflict spontan între cei doi. Bărbatul ar fi avut o aventură cu mama băiatului de 18 ani. Tânărul este cercetat acum pentru crimă şi este internat în cadrul Institutului Regional de Psihiatrie Socola.

Ce spun procurorii

"În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în noaptea de 03/04.05.2023, în timp ce persoana vătămată M.I. se afla în vizită la rudele sale din comuna Heleşteni, judeţul Iaşi, suspectul S.S.M. i-a aplicat cu pumnii şi picioarele multiple lovituri în zona capului, provocându-i mai multe leziuni, pe fondul unui conflict spontan generat de o presupusă infidelitate a mamei suspectului", arată anchetatorii.

Pe acelaşi subiect

În urma loviturilor primite, victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţe "Prof. Dr. N. Oblu" Iaşi, pentru îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, hematom subdural emisferic acut stâng, comă grad IV, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, cu şanse minime de supravieţuire.

"Precizăm că în cursul nopţii de 04/05.05.2023 victima M.I. a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Prof. Dr. N. Oblu' Iaşi, urmând ca în cauză să se dispună schimbarea încadrării juridice a faptei", se menţionează în comunicatul citat.

Având în vedere modalitatea şi împrejurările în care se presupune că a fost comisă fapta, suspectul a fost internat în cadrul Institutului Regional de Psihiatrie Socola în vederea efectuării unei expertize medico-legale cu privire la existenţa discernământului acestuia în momentul comiterii faptei.

Accidentul fatal care i-a răpit fiul

Reamintim că în urmă cu câteva zile, doi tineri, de 21 de ani şi 15 ani, şi-au găsit sfârşitul, după ce mașina în care se aflau, un Volkswagen, s-a izbit violent de un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, iar apoi s-a oprit în gardul unei case. La volan s-ar fi aflat un adolescent de 17 ani, care a aruncat vina pe bărbatul de 21 de ani

La volan s-ar fi aflat un tânăr de 17 ani, care nu deţinea permis de conducere. El este şi singurul supravieţuitor, care acum lansează o ipoteză nouă despre tragedie. Ștefănel spune că Andrei Iulian, tânărul de 21 de ani care a murit şi care urma să facă în curând nunta, se afla de fapt la volan şi că ar fi vrut să se sinucidă pentru că în ultima perioadă se certa tot mai des cu fata cu care voia să se căsătorească. Tânărul revenise din Germania şi nu intenţiona să mai plece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tatăl adolescentului mort în accidentul de la Scheia, ucis în bătaie. Ionel abia şi-a condus fiul pe ultimul drum, iar acum l-a urmat în moarte