Antena Meniu Search
x

Video Tatăl din Braşov care şi-a sechestrat bebeluşul i-a rupt mâna unui mascat în timpul intervenţiei

Scandal monstru cu mascaţii, după ce un bărbat şi-a sechestrat bebeluşul de 5 luni în urma unei dispute cu soţia. Femeia a sunat la 112. În timpul intervenţiei, individul i-a rupt mâna unuia dintre poliţisti. Copilul se află în afară oricărui pericol, iar tatăl este acum reţinut. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 30.01.2024 , 07:50

Incidentul s-ar fi petrecut după o petrecere în casa celor doi soţi alături de un alt cuplu, în Zărneşti. Bărbatul ar fi consumat mai multe pahare cu alcool, iar când prietenii lor au plecat, a dat-o afară şi pe soţia sa. Speriată că bărbatul a rămas singur cu bebeluşul lor şi nu mai poate să intre în casă, femeia a sunat la 112. 

Bărbat, camera ascunsă: Am văzut poliţia aici, nişte echipaje. Nu prea avem tangenţe cu el, e cam singuratic. Nu au venit demult aici. Era a treia nevastă, că a mai avut una cu doi copii. 

Bărbatul i-a rupt mâna unui agent

Vezi și

Poliţiştii au cerut sprijinul mascaţilor, care au ajuns la faţa locului împreună cu un negociator. După lungi discuţii, bărbatul de 27 de ani a fost convins de un ambulanţier să-i dea copilul. Imediat a urmat un scandal monstru cu agenţii, care au folosit spray lacrimogen ca să-l calmeze pe individ. 

Pe acelaşi subiect

Claudiu Loghin, reporter Observator: Totul s-a întâmplat într-o zonă izolată şi greu accesibilă din Zărneşti, judeţul Braşov. Bărbatul l-a lovit pe poliţişt şi i-a rupt antebraţul imediat ce oamenii legii au încercat imobilizarea lui. 

Femeia lucrează ca asistentă la Spitalul Judeţean Braşov, iar bărbatul nu are un loc de muncă stabil. Fetiţa de 5 luni se află în afara oricărui pericol, în grija mamei. 

Medic, camera ascunsă: A fost consultată la noi, la spital.

Claudiu Loghin, reporter Observator:  A rămas internată? Era conştientă?

Medic, camera ascunsă: Nu. Nu a rămas internată, doar a fost consultată. 

Tatăl bebeluşului a fost reţinut

Claudiu Loghin, reporter Observator: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Braşov nu au făcut publică nicio informaţie legată de modul în care au acţionat la acest caz membrii echipajului de ordine publică trimis la faţa locului de la Poliţia Oraşului Zărneşti. 

Cazul de la Braşov aduce aminte de cel petrecut în urmă cu aproape un an, lângă Bucureşti. Atunci, un bărbat, aflat tot sub influenţa alcoolului, şi-a sechestrat fata de 5 ani. Individul ameninţa că va arunca casa în aer, cu o butelie. Poliţiştii au reuşit să salveze copila după mai bine de 20 de ore de negocieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Tatăl din Braşov care şi-a sechestrat bebeluşul i-a rupt mâna unui mascat în timpul intervenţiei