Antena Meniu Search
x

Video Tatuajele, noua modă printre români. Un desen pe piele poate ajunge și la 700 de euro

Dacă în urmă cu ceva ani, tatuajele nu erau privite cu ochi buni, acum au ajuns foarte apreciate şi cerute şi de români. Bineînţeles, şi aici, moda dictează. Acum se poartă tatuajele viu colorate sau chiar tatuajele care vorbesc.  

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 17:59

Vezi și

Costi, tatuator: Sunt acele tatuaje sound. Este o aplicaţie care îţi face prin QR cod, de exemplu, ori pe liniile acelea de coltaj, de bătăi ale inimii. Poţi să faci să audă bătăile inimii sau tot felul de mesaje.

700 de euro pentru un tatuaj pe tot spatele

În Palatul Bragadiru din Capitală s-au reunit în acest weekend peste 100 de tatuatori talentați din toată lumea. Toţi şi-au arătat măestria în stiluri variate, precum: arta japoneză, dark, realistic, fantasy, crazy, alb-negru sau color. Tineri sau mai puțin tineri își lasă corpurile în mâinile lor.

Clienți: Cred că am 15 sau 16 tatuaje în prezent. De fapt, mama mea mi le-a terminat pe toate. Realismul, în mare parte.

Pe acelaşi subiect

-Tatuajele realiste. Tocmai de asta am venit, să văd anumiţi artişti de aici. Am şi color, dar nu sunt vizibile.

În ultimii ani tot mai multi romani se specializeaza in arta tatuajului

Costi, tatuator: Tânăra generaţie vrea să se ocupe de tatuaje. Vin cu tatuaje îndrăzneţe la vedere şi vor să se implice în această artă.

Preţul unui tatuaj porneşte de la 100 de euro si poate ajunge chiar şi la 50 de mii de euro, în străinătate, în funcţie de dimensiuni şi culori. În România, un desen pe tot spatele costă aproximativ 700 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Tatuajele, noua modă printre români. Un desen pe piele poate ajunge și la 700 de euro