Antena Meniu Search
x

Video Toboganul gonflabil răsturnat de vânt în Piața Constuției, cu tot cu copiii care se dădeau pe el, ar fi fost prins doar cu câteva cărămizi

Anchetă dificilă în cazul incidentului din Piaţa Constituţiei, unde un tobogan gonflabil a fost răsturnat de vânt când mai mulţi copii se dădeau pe el. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.10.2023, 14:04

Vezi și

Du-te după ei! Cheamă-i încoace! 

Mama, uite-l aici, uite-l aici! 

Eşti bine? 

Staţi aici! 

Pe acelaşi subiect

Patru dintre copii au ajuns la spital cu răni la cap, mâini şi torace în urma incidenului. Sunt suspiciuni că instalaţia nu ar fi fost ancorată corespunzător. 

Anchetă după prăbușirea toboganului gonflabil, în Piaţa Constituţiei

Ancheta, deschisă in rem, va stabili inclusiv dacă toboganul era sau nu bine ancorat, dar și dacă organizatorii au luat toate măsurile de siguranță. Asta pentru că martorii spun că instalația era prinsă doar cu câteva cărămizi. Martori care, cu siguranță, au stat deja de vorbă cu polițiștii.

În urma incidentului, patru copii cu vârste între 4 și 10 ani au ajuns la spital cu diverse răni, având nevoie de îngrijiri medicale. Între timp, organizatorii nu au mai înlocuit toboganul, iar in acest moment nici celelalte instalații de înălțime nu functionează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Toboganul gonflabil răsturnat de vânt în Piața Constuției, cu tot cu copiii care se dădeau pe el, ar fi fost prins doar cu câteva cărămizi