Antena Meniu Search
x

Topul celor mai urâte destinaţii de vacanţă din lume. Ce zonă din România ocupă locul patru

În topul 10 al celor mai urâte destinaţii de vacanţă din lume, realizat de un site specializat în turism, este inclusă şi ţara noastră, pe locul 4, cu o zonă din Bucureşti.

 În topul 10 al celor mai urâte destinaţii de vacanţă din lume, realizat de un site specializat în turism, este inclusă şi ţara noastră, pe locul 4, cu o zonă din Bucureşti.

Mai exact, turiştii ar fi bine să evite cartierul Ferentari, care s-a clasat cu succes pe locul 4. Topul a fost realizat în funcţie de următoarele criterii: rata criminalităţii, eficienţa autorităţilor locale şi statisticile referitoare la gradul de curăţenie din zonă.

Cu 3.234 de automobile furate, 141 crime şi 2.462 de acte de violenţă, cartierul Stolipinovo din oraşul Plovdiv din Bulgaria, a fost desemnat cea mai urâtă destinaţie de vacanţă din lume.

Următoarea poziţie este ocupată de oraşul Bogota din Columbia, cu 55.575 de infracţiuni violente şi 63.440 de furturi.

Cartierul Galianovo din Moscova, Rusia, ocupă locul al treilea în acest clasament, cu 36.934 de automobile furate şi 13.120 de crime.

Locul patru a fost obţinut de Ferentari cu 1.881 de automobile furate, 378 de crime, 12.299 de acte de violenţă şi 2.251 de furturi. Cartierul bucureştean punctează şi la capitolul "Notorietate", fiind renumit pentru numărul mare de automobile parcate ilegal, nivelul ridicat al crimei organizate, numărul ridicat de furturi de buzunar şi pentru arhitectura "eclectică".

"Străzile pline de gropi, mirosul greu degajat de gunoaie, casele într-o stare proastă de conservare şi câinii vagabonzi reprezintă motive suficient de puternice pentru a-i îndepărta chiar şi pe cei mai aventuroşi dintre turişti. Bine aţi venit în Ferentari! Deşi Bucureştiul se mândreşte cu denumirea de "Micul Paris", există prea puţine lucruri care să amintească de Paris în acest cartier afectat de sărăcie", se afirmă în textul dedicat acestui cartier bucureştean. Textul este însoţit de fotografia unui bloc insalubru, cu o faţadă afectată de trecerea vremii, aflat într-o zonă cu multe gunoaie.

sursă: Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Topul celor mai urâte destinaţii de vacanţă din lume. Ce zonă din România ocupă locul patru