Antena Meniu Search
x

Dramă într-o familie din Odorheiu Secuiesc. O fetiţă de doar un an a murit arsă de vie, într-o baracă. Fratele ei, salvat în ultima clipă

O fetiţă de numai un an şi jumătate a murit, după ce baraca în care fusese lăsată de părinţii plecaţi la muncă a fost cuprinsă de flăcări.

Vezi și

O fetiţă de numai un an şi jumătate a murit, după ce baraca în care fusese lăsată de părinţii plecaţi la muncă a fost cuprinsă de flăcări. Fratele ei, de trei ani, a fost salvat de o vecină. O scânteie de la soba metalică a mistuit totul.

Nimic nu a mai rămas din baraca de 12 metri pătraţi în care stătea familia, chiar lângă stâna la care munceau părinţii copiilor. Focul a mistuit totul în câteva minute. O vecină a văzut vâlvătaia, dar n-a reuşit să îl salveze decât pe băiatul de trei ani, care a şi fugit spre uşă. Fetiţa era nevăzătoare şi ar fi rămas ţintuită în pat.

Un cioban a văzut şi el vâlvătaia, dar până să coboare dealul a fost prea târziu.

Părinţii celor mici - care lucrau de două luni la fermă - erau în sat, la muncă. Altfel n-ar fi lăsat copiii singuri, după cum spune şi patronul oamenilor.

Salvarea a venit, dar băieţelul era doar speriat şi a rămas cu părinţii. Pompierii au ajuns la faţa locului cu trei autospeciale şi 10 oameni. Dar... prea târziu.

Chiar băieţelul ar fi încercat să pună lemne pe foc, dar jarul a căzut din soba metalică. Părinţii au fost luaţi - cu tot cu copil - la Poliţie, pentru audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dramă într-o familie din Odorheiu Secuiesc. O fetiţă de doar un an a murit arsă de vie, într-o baracă. Fratele ei, salvat în ultima clipă