Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Traseul olandezului care ar fi ucis-o pe micuţa Adriana. Bărbatul a aterizat miercuri pe Otopeni (Video)

Anchetatorii au refăcut traseul cetăţeanului olandez suspectat că a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa.

de Veronica Micu

la 23.09.2019 , 10:00

Traseul olandezului care ar fi ucis-o pe micuţa Adriana. Bărbatul a aterizat miercuri pe Otopeni - Observator.tv

Anchetatorii au refăcut traseul cetăţeanului olandez suspectat că a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa.

Olandezul a aterizat, miercuri, 18 septembrie, pe Aeroportul Otopeni.

De aici, bărbatul a mers în Bucureşti, mai precis în sectorul 2, unde a închiriat un apartament în regim hotelier, unde a stat o zi.

Articolul continuă după reclamă

Vineri, 20 septembrie, suspectul a plecat la Gura Şuţii cu o maşina pe care o închiriase, un Volkswagen Tiguan, unde a ajuns la ora 17.16, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. 

O altă cameră de supraveghere l-a depistat pe olandez la ora 18.00, tot în Gura Şuţii. Atunci, bărbatul a plecat din localitate.

Traseul, pas cu pas, făcut în România de olandezul care ar fi ucis-o pe micuţa Adriana

S-a dus către Titu, apoi în Bucureşti. 

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că maşina se află în custodia poliţiei şi că au fost găsite deja probe în interiorul vehiculului.

De asemenea, în apartamentul închiriat de bărbat s-au găsit probe potrivit cătora bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu o altă persoană decât fetiţa.

Olandezul a plecat din România sâmbătă, 21 septembrie. Bărbatul a fost filmat pe camerele de supraveghere îmbarcându-se în cursa Bucureşti-Amsterdam. 

Adriana Feraru a fost răpită la doar 350 de metri de casă

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din Gura Şuţii a dispărut vineri, după ce a plecat de la şcoală, fiind găsită fără viaţă duminică, pe marginea unui drum agricol de lângă comuna în care locuia.

O cameră de supraveghere a filmat-o vineri, după ce a ieşit de la şcoală.

În imagini se vede cum fata merge singură pe stradă, poartă în spate ghiozdanul şi e îmbrăcată conform descrierii din momentul dispariţiei.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Traseul olandezului care ar fi ucis-o pe micuţa Adriana. Bărbatul a aterizat miercuri pe Otopeni (Video)