Antena Meniu Search
x

Trei fraţi dintr-un centru de plasament, sechestraţi într-o dubă şi loviţi cu ciocanul

Este anchetă la Vaslui, după ce trei fraţi care trăiesc într-un centru de plasament din Negreşti au fost sechestraţi într-o dubă de un individ şi bătuţi bine. Asta pentru că bărbatul, un mic afacerist local, era convins că cei trei i-au furat o bicicletă.

de Redactia Observator

la 18.07.2019, 16:52

Vezi și

Este anchetă la Vaslui, după ce trei fraţi care trăiesc într-un centru de plasament din Negreşti au fost sechestraţi într-o dubă de un individ şi bătuţi bine. Asta pentru că bărbatul, un mic afacerist local, era convins că cei trei i-au furat o bicicletă. Supărat, a lovit cu un ciocan în cap băiatul cel mare, în vârstă de 17 ani.

Nu este pentru prima dată când agresorul are probleme cu legea. În trecut, a fost condamnat pentru trafic de droguri.

Agresorul i-a ademenit pe cei trei fraţi sub pretextul că ar vrea să le ofere ceva de muncă. I-a scos chiar din centrul de plasament, marţi seara, trimiţând un copil să-i cheme afară.

I-a băgat pe toţi într-o dubă şi i-a dus în spălătoria pe care o are în oraşul Negreşti. Acolo i-a lovit cu sălbăticie. Individu se numeşte Marius Mihai Scafaru, are 35 de ani şi nu este la prima faptă cu iz penal.

Copiii le-au povestit anchetatorilor că ar fi fost ajutat de tatăl lui, care a ţinut portiera pentru ca băieţii să nu poată fugi. Pe cel mare dintre fraţi, Scafaru l-a lovit cu ciocanul în cap.

Cel mai mic dintre fraţi are 13 ani, iar cel mai mare, 17. Unul dintre băieţi a fost lovit cu portiera, în timp ce încerca să scape. Copii au reuşit să fugă desculţi şi au sărit peste nişte garduri, în dorinţa de-a ajunge la centru.

S-au întâlnit cu fratele lor mai mare, care a alertat poliţia, sunând la numărul de urgenţă 112.

Copiii sunt de cinci ani în grija Direcţiei de Protecţie a Copilului. La centrul de plasament nimeni nu le-a sesizat lipsa.

Marius Mihai Scafaru a fost arestat în 2006 pentru trafic de droguri. Anchetatorii l-au chemat în cursul zilei de astăzi, la audieri.

Nu este pentru prima dată, când membrii familiei Scafaru din Negreşti sunt protagoniştii unor scandaluri. Liviu Scafaru, tatăl agresorului primit o amendă administrativă în 2012, când a candidat la funcţia de primar a oraşului, pentru că ar fi ameninţat mai mulţi localnici, cu pistolul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei fraţi dintr-un centru de plasament, sechestraţi într-o dubă şi loviţi cu ciocanul