Antena Meniu Search
x

Turist german jefuit de proprietarii unui club din Centrul Vechi al Capitalei

Centrul Vechi al Capitalei a ajuns raiul infractorilor. Trei proprietari de cluburi au fost arestaţi după ce, împreună cu barmani şi animatoare, au jefuit turişti de sume imense.

de Redactia Observator

la 22.08.2019, 12:54

Vezi și

Centrul Vechi al Capitalei a ajuns raiul infractorilor. Trei proprietari de cluburi au fost arestaţi după ce, împreună cu barmani şi animatoare, au jefuit turişti de sume imense. Acţionau ca în filme: puneau ochii pe străinii cu bani, animatoarele îi îmbătau bine, apoi le umflau nota de plată. Chiar şi de 10 ori.

Aşa a păţit un turist din Germania, care după o noapte petrecută în club, s-a trezit la spital, cu 7.000 de euro mai puţin în conturi. Omul a depus plângere, iar poliţiştii au făcut percheziţii şi încearcă să găsească acum şi alte victime.

Turistul german a plecat din România cu amintiri de neuitat şi cu câteva mii de euro mai puţin. În luna februarie, a venit în Bucureşti şi, ca mai toţi străinii, a mers să se distreze în Centrul Vechi.

În aburii alcoolului, nu a observat că şampania de 2.400 de lei l-a costat 24.000 de lei. La casa de marcat, barmanii au mai testat un zero în plus la nota de plată. Apoi nu ştie ce s-a mai întâmplat. Cert e că a doua zi, era la spital, mahmur şi fără bani.

Bărbatul şi-a dat seama că a fost jefuit şi a mers la poliţie, unde a depus plângere. Acum, anchetatorii au făcut percheziţii în casele suspecţilor.

Reţeaua acţiona în trei cluburi din Centrul Vechi. Toţi aveau roluri bine stabilite.Cei trei patroni au fost arestaţi preventiv, iar complicii, un ospătar şi o dansatoare, au fost plasaţi sub control judiciar. Anchetatorii bănuiesc că şi alţi străini le-au căzut victime doar că, de ruşine, nu au făcut plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Turist german jefuit de proprietarii unui club din Centrul Vechi al Capitalei