Antena Meniu Search
x

Video Turcul care și-a dezlănțuit furia într-un parc din Dobroești, în fața părinţilor şi copiilor îngroziți, a fost reținut pentru 24 de ore

Individul din Dobroieşti, judeţul Ilfov, care a ameninţat şi făcut scandal în parc, a fost reţinut pentru 24 de ore. Agenţii l-au dus la audieri, după ce bărbatul, cetăţean turc, a rupt o scândură dintr-o bancă și a distrus tot ce i-a ieşit în cale, sub privirile înfricoşate ale părinţilor şi copiilor. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.  

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.09.2023, 10:55

Vezi și

- Dacă aud altă dată, intru în casă peste voi!

- Ne cunoaștem?

Scena a fost surprinsă în urmă cu două seri, în comuna ilfoveană Dobroeşti. Din senin, un bărbat de 43 de ani a smuls o scândură dintr-una din băncile parcului și a început să lovească locurile pe care stăteau mai multe femei. Totul s-a petrecut într-o zonă de joacă special amenajată, între blocurile dintr-un cartier rezidențial.

Ușor! Telefonul meu! Chem și poliția!

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce a distrus mai multe bănci din acest foișor, bărbatul a scos un briceag și l-a amenințat tocmai pe vecinul care sunase la 112.

Scandalul, în prezența mai multor copii care se jucau

Mai grav este că violenţele au avut loc în prezenţa mai multor minori care se jucau. Pe înregistrarea făcută de un părinte, trimisă și polițiștilor, pentru a fi depusă la dosar, se aude cum un copil speriat plânge când mama lui îl ferește de furia agresorului.

Copilul nu a mai dormit că este agitat. A zis că el nu se poate concentra.

Vecinii spun că bărbatul nici măcar nu locuiește în zonă, ci vizita acolo ocazional o femeie. 

Nu înțelegeam ce se întâmplă, că nu l-am deranjat niciodată.

Chiar vorbeam frumos și îi rugam să se calmeze, că sperie copiii. 

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore

Bogdan Dinu, reporter Observator: Polițiștii au descins în apartamentul în care bărbatul locuia ocazional și l-au adus la audieri.

Agresorul s-a ales cu dosar penal şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Localnicii se plâng de faptul că cetățeanul turc ar fi amenințat martorii chiar în prezenţa agenţilor care l-au audiat. Ba chiar mai mulți prieteni de-ai săi au ''supravegheat'' cu atenție cartierul privat.

Au venit în jur de 15 mașini...

Au venit foarte multe mașini pentru el.

Potrivit unor surse, bărbatul ar mai fi avut probleme cu legea. Cunoscută polițiștilor este și femeia, care a mai fost violentă verbal, dar și fizic cu vecinele ei.

Acestea au sunat în mai multe rânduri la serviciul de urgență. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Turcul care și-a dezlănțuit furia într-un parc din Dobroești, în fața părinţilor şi copiilor îngroziți, a fost reținut pentru 24 de ore