Antena Meniu Search
x

Video Turist înghiţit de valuri, salvat în ultimul moment

Steagul roşu şi avertizările salvamarilor nu îi mai sperie pe turişti. Tot mai mulţi se aventurează în marea învolburată, inconştienţi de pericolul la care se expun şi ajung, de cele mai multe ori, să aibă nevoie de ajutorul salvamarilor. Vântul puternic şi valurile mari pot fi înşelătoare chiar şi pentru cei mai experimentaţi înotători.

de Redactia Observator

la 11.07.2022, 08:20

Vezi și

Pe plajele din Constanţa, salvamarii luptă zi de zi atât cu marea agitată şi cu valurile mari, cât şi cu încăpăţânarea turiştilor iresponsabili. Doar ieri au salvat de la înec trei turişti, printre care şi un copil.

Un bărbat de 31 de ani, din Republica Moldova, petrece câteva zile de concediu pe litoralul românesc. A vrut să le arate prietenilor săi cât de curajos este, aşa că s-a aruncat în marea învolburată. Curenţii l-au tras în larg şi a fost la un pas de a fi înghiţit de ape. Salvamarii au intervenit cu un SkyJet pentru a-l aduce la mal.

Unii turişti ignoră steagul roşu

Chiar dacă steagul roşu este arborat, iar vântul suflă cu zeci de kilometri pe oră, turiştii nu ţin cont şi îşi riscă viaţa.

Deşi sezonul abia a început, salvamarii spun că au ajuns la capătul răbdării pentru că... simt că se luptă cu morile de vânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Turist înghiţit de valuri, salvat în ultimul moment