Antena Meniu Search
x

Un argeșean, arestat la domiciliu, s-a spânzurat. Bărbatul era acuzat de tentativă de omor

Un argeșean, arestat la domiciliu, și-a pus capăt zilelor. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, era acuzat de tentativă de omor. Echipajul medical, care a intervenit la fața locului, a constatat decesul. 

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 15:35

Un argeșean, arestat la domiciliu, s-a spânzurat. Bărbatul era acuzat de tentativă de omor
Un argeșean, arestat la domiciliu, s-a spânzurat. Bărbatul era acuzat de tentativă de omor - Shutterstock

Un bărbat din judeţul Argeş, cercetat într-un dosar de tentativă de omor şi aflat în arest la domiciliu a fost găsit spânzurat, duminică. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bărbatul de 51 de ani şi-a găsit sfârşitul, relatează News.ro

„În ziua de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, de 51 de ani, s-ar fi spânzurat la un imobil aflat în construcţie, pe raza localităţii Moşoaia. Echipajul medical care a intervenit la faţa locului a constatat decesul.

Bărbatul de 51 de ani se afla sub mandat de arestare la domiciliu, fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc", au transmis reprezentanții IPJ Argeș. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un argeșean, arestat la domiciliu, s-a spânzurat. Bărbatul era acuzat de tentativă de omor