Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patru tineri din Suceava au scăpat teferi după ce maşina lor s-a rupt în două la impactul cu un stâlp

Motorul a zburat într-o parte, restul automobilului în alta. Un noroc incredibil a făcut ca un accident violent, petrecut în Suceava, să nu facă şi victime.

de Redactia Observator

la 14.12.2017 , 15:10

Motorul a zburat într-o parte, restul automobilului în alta. Şi doar un noroc incredibil a făcut ca un accident violent, petrecut în Suceava, să nu facă şi victime. Cei patru tineri aflaţi în maşina care s-a rupt în doua răsuflă usuraţi şi spun că Dumnezeu îi iubeşte.

Maşina în care erau cei 4 a derapat şi s-a lovit de un stâlp. Impactul a proiectat motorul la 20 de metri distanţă. Restul automobilului s-a învârtit pe carosabil şi a nimerit într-un şanţ. Martorii se grăbesc să vadă dacă pasagerii sunt teferi.

Dar tinerii, care se întorceau după o seară petrecută în oraş, ies din fericire pe picioarele lor. Nimeni nu a fost rănit grav. Victimele sunt confuze, dar recunoscătoare că sunt în viaţă. 

Vezi și

Un alt tânăr, care stătea în spate, nu-şi poate reţine un zâmbet...

E un Dumnezeu care ne iubeşte, spune unul dintre pasageri.

Accidentul s-a produs într-o zonă în care viteza este restricţionată la 40 de kilometri pe oră. Încă nu se ştie cât de repede circula şoferul de 19 ani. Pasagerul îşi aminteşte doar că maşina a ieşit de pe drum. A fugit spatele, a tras de volan şi s-a izbit.

Deşi zona este intens circulată, în accident nu a fost implicată nicio altă maşină. Şoferul şi un pasager au ajuns la spital cu răni minore. Ceilalţi doi au refuzat internarea. Automobilul a suferit daune totale. Stâlpul în care au intrat a fost răsucit din temelii şi, probabil, va trebui să fie înlocuit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Patru tineri din Suceava au scăpat teferi după ce maşina lor s-a rupt în două la impactul cu un stâlp