Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 12 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni, sub privirile fratelui geamăn. Șoferul a rămas în stare de șoc

Un copil de 12 ani, din Mioveni, a fost ucis, seara trecută, pe trecerea de pietoni. Se angajase în traversare, după ce a văzut că o maşină de poliţie îi acordă prioritate, însă a fost lovit de un şofer de 19 ani, care nu l-a văzut la timp. Totul s-a petrecut sub ochii fratelui geamăn al victimei.

de Redactia Observator

la 14.11.2020, 09:41

Vezi și
  • Un copil de 12 ani din Mioveni a fost ucis pe trecerea de pietoni, în Mioveni.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Băiatul de 12 ani aştepta să traverseze la o trecere de pietoni, din Mioveni. Era însoţit de fratele său geamăn şi de încă trei prieteni. Când o maşină de poliţie, venită din stânga, a oprit ca să cedeze trecerea, a fost primul care a păşit pe zebră. Din dreapta, însă, a fost lovit de o maşină care n-a frânat la timp. La volan, un tânăr de 19 ani.  

Reporter: "Nu l-ai văzut pe trecerea de pietoni?"

Șofer: "Ba da, era domnul şi era o maşină albă şi era o maşină albă şi eu am pus frână".

Fratele victimei şi ceilalţi copii din grup au scăpat teferi. Poliţiştii din maşina oprită au chemat imediat medicii. Băiatul de 12 ani n-a mai putut fi, însă, salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Reporter: "Ce viteză crezi că aveai?"

Șofer: "Undeva la 40-50 domnule".

Reporter: "50 la oră?"

Șofer: "Da".

Reporter: "Şi nu l-ai văzut pe copil când traversa?"

Șofer: "L-am văzut, dar am văzut prea târziu, am pus frână".

Şoferul vinovat a rămas la rândul său în stare de şoc. Spune că plecase la cumpărături şi că nu a depăşit deloc limita de viteză.

Mădălina Epure, Poliţia Argeş: "Poliţiştii formaţiunii rutiere Mioveni au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă".

Tânărul de 19 ani avea permis de numai nouă luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un copil de 12 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni, sub privirile fratelui geamăn. Șoferul a rămas în stare de șoc