Antena Meniu Search
x

Un copil de 9 ani, rănit grav într-un accident rutier, a fost dat afară dintr-un spital din Oradea! Motivul este halucinant (Video)

Caz halucinant într-un spital din Oradea! Un copil de 9 ani, victima unui accident rutier, a fost dat afară din spital, deşi se afla în stare foarte gravă.

Caz halucinant într-un spital din Oradea! Un copil în vârstă de 9 ani, victima unui accident rutier, a fost dat afară din spital, deşi se afla în stare foarte gravă.

Cei din conducerea spitalului susțin că legea îi obligă să le ceară bani părinților pentru spitalizare, pe motiv că accidentul s-ar fi produs din cauza băiatului.

De cealaltă parte, Casa Națională de Asigurări susţine contrariul. În plus, raportul poliției legat de accident nu este finalizat.

Accidentul în care a fost implicat Alex a avut loc în septembrie anul trecut, scrie stiri.tvr.ro. Băiatul a traversat strada printr-un loc nepermis şi a fost lovit  în plin de o mașină.

Rănit puternic la cap, Alex a ajuns la Spitalul Județean, a fost operat și a stat aproape o lună la Terapie Intensivă. Apoi, a fost transferat la Pediatrie pentru recuperare.

Nu a stat prea mult acolo, pentru că o comisie de 9 medici din spital a decis că băiatul nu mai poate sta internat. Părinţilor li s-a spus că trebuie să îl externeze şi că au de plătit tratamentul de până atunci al copilului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi declaraţiile tatălui aici

În urmă cu o săptămână, familia l-a dus pe băiat din nou la spital, pentru o a doua intervenție, însă au fost dați afară imediat.

Juriştii spun însă că minorii nu pot fi făcuți responsabili de faptele lor. Nu au nici răspundere penală, nici capacitate de exerciţiu astfel încât să fie responsabili pentru toate faptele lor. 

Tatăl băiatului e hotărât să-și caute dreptatea în justiție. Până atunci, însă, Alex continuă să fie îngrijit acasă și nu în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un copil de 9 ani, rănit grav într-un accident rutier, a fost dat afară dintr-un spital din Oradea! Motivul este halucinant (Video)