Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la o brutărie din sectorul 2 al Capitalei. Flăcările au distrus totul în cale

Salvatorii au intervenit cu 3 autospeciale şi au reuşit să stingă vâlvătaia, înainte să se extindă.

Vezi și

Din fericire, nimeni nu se afla în interior când a izbucnit focul. Salvatorii au intervenit cu 3 autospeciale şi au reuşit să stingă vâlvătaia, înainte să se extindă. Flăcările au distrus, însă, totul în calea lor şi au produs pagube materiale însemnate.

Alarma s-a dat în jurul orei 2.00, după ce strada Baicului din sectorul 2 al Capitalei a fost acoperită de un nor negru de fum.  Speriaţi, locuitorii din zonă au sunat imediat la 112.

Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale cu apa si spuma, o autoscara, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă.

Radu Vanca, ISU Bucureşti-Ilfov"Am constatat ca ardea o brutarie, cu pereti din tabla tip sandvich, incendiul se manifesta in interiorul acestor pereti."

Salvatorii au reuşit să stingă focul, înainte să se extindă şi la alte imobile din apropiere. Apoi, au decopertat acoperişul brutăriei şi au verificat temperatura din interiorul pereţilor cu ajutorul camerei de termoviziune. 

Din fericire, nicio persoana nu se afla in interiorul brutariei in momentul in care a izbucnit focul, insa, pierderile materiale sunt insemnate. 

Se pare că focul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit la o friteuză. Însă, cauza exactă şi valoarea pagubelor vor fi stabilite după ce ancheta celor de la ISU va fi gata. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la o brutărie din sectorul 2 al Capitalei. Flăcările au distrus totul în cale