Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr poliţist s-a urcat la volan băut şi drogat şi a lovit o femeie de 33 de ani, în Caracal. Cum a încercat să-şi ascundă fapta

Un nou accident provocat de un şofer băut şi drogat îngrozeşte România. De această dată, la volanul maşinii se afla chiar un poliţist, în vârstă de 21 ani. Tânărul, cu o alcoolemie de 0,56 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat şi pozitiv la canabis și amfetamină, a accidentat o femeie de 33 de ani, în această dimineaţă, pe o stradă din Caracal. Iniţial, o tânără de 24 de ani care se afla în maşină a declarat că se afla la volan, ca să îl acopere, potrivit presei locale. 

de Marina Dinu

la 05.09.2023, 17:24

Vezi și

Poliţiştii au fost sesizaţi în această dimineaţă, la ora 5,50, cu privire la accidentul rutier petrecut pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal.

"La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal", se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Şoferul care a provocat accidentul ar fi polițist în județul Constanța. S-a urcat şi băut şi drogat la volan

Pentru că poliţiştii ajunşi la faţa locului au avut bănuiala că la volan se afla altcineva decât fata de 24 de ani, au făcut mai multe verificări, în urma cărora au constatat că de fapt maşina era condusă de tânărul de 21 de ani. "Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,56 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive", a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Eveniment de Olt, şoferul care a provocat accidentul ar fi polițist în județul Constanța, iar în maşină s-ar fi aflat doi elevi de la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Martorii au observat că tânărul conducea cu viteză în momentul în care a accidentat-o pe femeia care tocmai cobora dintr-un microbuz, mai arată sursa citată. 

O femeie a fost lovită mortal în Popeşti Leordeni de un fost poliţist beat şi drogat. A murit chiar de ziua ei

Bărbatul care a provocat un adevărat dezastru pe o stradă din Popeşti Leordeni duminică, după ce a intrat cu maşina în plin în oamenii care stăteau pe marginea drumului a condus pe vremuri, culmea, chiar Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Capitală, o structură care se ocupă printre altele şi de combaterea traficului de droguri.

Dus la audieri fostul poliţist le-a declarat anchetatorilor că regretă ce s-a întâmplat şi tot ce voia era să ajungă mai repede la mama lui, care este cazată în acest azil. Duminică, bărbatul a provocat un accident în urmă căruia o femeie a murit. Îşi serba ziua de naştere şi ieşise la poartă ca să îşi ia tortul pentru petrecere, moment în care bărbatul a venit cu viteză, a intrat pe trotuar şi a lovit-o mortal pe femeie.

Poliţiştii l-au testat pe fostul lor coleg, etilotestul a arătat o alcoolemie de 1,12 miligrame de alcool pur în aer pur, iar drugtestul a ieşit pozitiv la metamfetamină. Bărbatul care se afla la volan este colonel în rezervă şi fost şef BCCOA Bucureşti, structura Poliţiei care se ocupă de combaterea fenomenului de crimă organizată şi tot ce înseamnă traficul şi consumul de droguri.

S-a pensionat în anul 2014 şi mai apoi a fost profesor la Institutul de Studii pentru Ordine Publică. În anul 2016, a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis. În acest moment este în arest preventiv pentru 30 de zile însă poate contesta decizia judecătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr poliţist s-a urcat la volan băut şi drogat şi a lovit o femeie de 33 de ani, în Caracal. Cum a încercat să-şi ascundă fapta