Antena Meniu Search
x

Video Un tobogan gonflabil smuls de vânt a rupt un stâlp din beton, într-o comună din Argeș. Trei oameni au ajuns la spital

Un tobogan gonflabil a fost smuls de vijelie şi purtat ca o pană de vântul puternic. S-a oprit într-un stâlp de electricitate. Incidentul s-a întâmplat în comuna argeşeană Ştefan cel Mare. Trei oameni au ajuns la spital, după ce mai multe bucaţi din izolatorul ceramic de pe stâlp s-au rupt şi au căzut pe ei.

de Redactia Observator

la 26.03.2022, 08:27

Vezi și

Muncitorii tocmai terminaseră de instalat toboganul, când o rafală puternică de vânt l-a luat pe sus şi l-a purtat ca pe o pană, prin aer. S-a oprit într-un stâlp electric pe care l-a izbit atât de tare, încât stâlpul din beton s-a rupt şi a distrus şi o parte din instalație. Trei oameni care erau în zonă la acel moment au fost loviți de elemente desprinse de pe stâlp. Totdată, mai multe localităţi din zonă au rămas fără curent electric. 

S-a oprit curentul în toată localitatea? 

Localnic: Da, în tot satul. Şi în comuna Stefan cel Mare, şi în satul Glavacioc.

Şi nici nu ştiţi când o să vină curentul?

Pe acelaşi subiect

Localnic: Până nu schimbă stâlpul...

Tobogan purtat de vijelie a băgat trei oameni în spital

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, lovit în zona capului de o bucată desprinsă din izolatorul ceramic al stâlpului, este acum internat în spital, în stare gravă. Celelalte două victime au ajuns şi ele la urgenţe, cu răni la nivelul membrelor. Proprietarii parcului au ajuns la poliție pentru audieri, iar angajatii au demontat ce mai rămăsese in picioare in zona.

Florin Popa - Poliţia Argeş: Cercetările sunt în curs la acest moment, iar în cauză va fi întocmit un dosar penal sub aseptul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti. 

Dacă se dovedește că toboganul luat de vânt nu a fost montat corespunzător, proprietarii parcului de distracţie ar putea fi aspru sancţionaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tobogan gonflabil smuls de vânt a rupt un stâlp din beton, într-o comună din Argeș. Trei oameni au ajuns la spital