Antena Meniu Search
x

Victor Becali, eliberat condiţionat, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti

Victor Becali va fi eliberat condiţionat. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă. Victor Becali fusese condamnat în 2014 la patru ani şi opt luni.

Victor Becali a fost eliberat condiţionat, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti - Hepta

Victor Becali va fi eliberat condiţionat. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă. Victor Becali fusese condamnat în 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul ”Transferurilor”.

Tribunalul Bucureşti a anunţat că "respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie. Menţine dispoziţiile Sentinţei penale nr. 3345/21.11.2017 pronunţată în cauză la fond de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti şi dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului BECALI VICTOR de sub puterea MEPI nr. 431/2014 emis de Tribunalul Bucureşti – Secţia I-a Penală. În baza art. 275 C.p.p cheltuielile avansate de Stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac".

Victor Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

În 16 august 2017, magistraţii Tribunalului Ilfov au respins precedenta cerere de liberare condiţionată din penitenciar a fostului impresar de fotbal Victor Becali şi au stabilit termen pentru o nouă cerere de liberare în noiembrie 2017.

În noiembrie anul trecut, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de liberare condiţionată a lui Victor Becali, însă decizia nu era definitivă.

În 14 septembrie 2017, şi fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost liberat condiţionat din închisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, după ce a executat doi ani şi jumătate din pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Victor Becali, eliberat condiţionat, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti