Antena Meniu Search
x

VIDEO. Cameră de hotel distrusă de turiști, în Slănic Moldova. Cameristele au găsit o mizerie de nedescris

Episodul pensiunii distruse din Capitală se repetă la Slănic Moldova, unde cameristele au descoperit o cameră de hotel devastată de turişti. Reprezentanții unității de cazare spun că rezervarea a fost făcută de pe un număr din Marea Britanie. 

de Redactia Observator

la 09.01.2022, 15:39

Cameră de hotel distrusă de turiști, în Slănic Moldova. Cameristele au găsit o mizerie de nedescris
Cameră de hotel distrusă de turiști, în Slănic Moldova. Cameristele au găsit o mizerie de nedescris - Facebook

Mai mulți turiști care s-au cazat la un hotel din Slănic Moldova au lăsat un dezastru de nedescris în urma lor. Ulterior, după încheierea sejurului, cameristele au găsit camera devastată și plină de gunoi. 

În cameră au rămas pungile de gunoi înșirate pe covor, resturi de mâncare, peretele pătat, iar televizorul era spart. Reprezentanții unității de cazare spun că rezervarea a fost făcută de pe un număr din Marea Britanie. 

"Turist in România. Ce ai putea comenta?!?! S-au întors valorile acasă. Dacă nu-i primești, te reclamă pentru rasism, dacă-i primești, suporți consecințele.

PS: CATEGORIC nu punem și nu vom pune NICIODATĂ în “aceeași oală” compatrioții noștri care au plecat din țară ca să facă un ban cinstit prin munca lor. Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!", este mesajul postat de reprezentanții hotelului, pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vila distrusă în București

Incidentul s-a petrecut la câteva zile după ce o altă unitate de cazare a fost distrusă de mai mulți tineri. Polițiștii i-au identificat pe turiștii care au participat la petrecerea devastatoare și o parte dintre ei au fost chemați la audieri. Alberto Grasu, Mărgizeu sau Nicolae Adetu sunt doar câţiva dintre cei care au dat cu subsemnatul la Secția de Poliție nr. 14.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » VIDEO. Cameră de hotel distrusă de turiști, în Slănic Moldova. Cameristele au găsit o mizerie de nedescris