Antena Meniu Search
x

Video Violatorii din Mehedinţi vor în libertate. Cei doi angajaţi de la centrul DGASPC, acuzaţi că au abuzat sexual 7 copii. Există suspiciuni că ar fi vorba de mai mulţi

După ce ani la rând au traumatizat şi mutilat sufleteşte 7 copii, violatorii din Mehedinţi vor în libertate. Plătiţi să îi protejeze pe minori, cei doi bărbaţi de 53 şi 56 de ani, prieteni la cataramă, au profitat de faptul că victimele veneau din medii defavorizate. Îi ademeneau într-o garsioneră, unde îi abuzau sexual.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 22.05.2024 , 13:56

Mărturiile victimelor sunt cele mai solide probe pe care le au procurorii și pe care le vor prezenta în fața instanței. De altfel, patru psihologi din cadrul DGASPC Mehedinți i-au asistat pe minori în cadrul audierilor.

Există suspiciuni că ar fi vorba despre mai mulţi minori

Întreaga poveste a ieșit la iveală luna trecută după o acțiune de preluare în sistemul de protecție specială, practic un plasament de urgență a unui minor de 15 ani care le-a povestit psihologilor că a fost abuzat de către paznicul instituției, un bărbat de 56 de ani, chiar în timp ce era în familie. Numărul total al victimelor este de șapte. La aceste orori ar fi participat și un profesor de la școala specială. Îi ademeneau pe copii într-o locuință cu bani și acolo îi supuneau la perversiuni.

Vezi și

Sunt cercetați acum pentru viol asupra unui minor în formă continuată și încă cinci acte sexuale asupra unui minor. Le-au fost desfăcute contractele de muncă, iar anchetă merge mai departe pentru că există suspiciuni că numărul total al victimelor ar fi mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Violatorii din Mehedinţi vor în libertate. Cei doi angajaţi de la centrul DGASPC, acuzaţi că au abuzat sexual 7 copii. Există suspiciuni că ar fi vorba de mai mulţi