Antena Meniu Search
x

Video Vlad Obu şi ''soldaţii'' săi, arestaţi pentru 30 de zile. ''Copia'' fraţilor Tate neagă că ar fi forţat tinere să facă videochat

Vlad Obu, copia fraţilor Tate, şi alţi trei tineri, consideraţi "soldaţii" săi, au fost arestaţi pentru 30 de zile. Aseară, au fost audiaţi ore întregi la sediul DIICOT din Cluj. În faţa judecătorilor, Vlad Obu a negat că ar fi forţat tinere să facă videochat. Spune că a vrut doar să fie celebru, iar tatuajele de pe trupul fetelor...erau doar un cadou. Obu susţine că prietenia cu fraţii Tate ar fi motivul pentru care este anchetat. 

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 20:39

Vezi și

Vlad Obu şi tinerii consideraţi "soldaţii" săi au ajuns seara trecută la sediul DIICOT din Cluj. Au fost audieri-maraton, care s-au încheiat târziu, în noapte, după ce, ieri, românul care a copiat la indigo viaţa fraţilor Andrew şi Tristan Tate a fost săltat de mascaţi în trafic. Acesta este acuzat că a obligat mai multe tinere să facă videochat. 

La Cluj, totul se întâmpla într-o vilă închiriată, într-un cartier de la marginea oraşului. Conform procurorilor, victimele nu erau ţinute forţat, dar, ulterior erau ameninţate şi chiar bătute dacă se împotriveau filmărilor.

Vlad Obu, martor în dosarul fraților Tate

În ianuarie, Obu a fost audiat ca martor în dosarul fraţilor Tate. Probleme cu legea a avut şi în 2021, când s-a filmat în timp ce se distra aruncând scaune şi sticle de la balconul unui hotel din Mamaia. Un filmuleţ în care îndeamnă mai multe femei să îşi ucidă copiii a devenit viral. Vlad Cristian Obuzic, pe numele lui real, are 30 de ani şi a ajuns rapid în lumea bună a Capitalei. Şi-a câştigat notorietatea prin răspândirea online a învăţăturilor fraţilor Tate. Apoi, au devenit prieteni. 

Vlad Obu: Au văzut că am şi eu un cont pe Twitter destul de cunoscut şi mi-au dat mesaj, au văzut că avem multe locuri în comun şi ne-am văzut la o suc la Băneasa.

În faţa procuroriilor DIICOT au ajuns ieri şi idolii lui, fraţii Tate. Procurorii au schimbat încadrarea în trafic de persoane în formă continuată. Ar mai fi apărut şi o nouă victimă în dosarul de trafic de persoane și viol. Fraţii Tate au fost plasaţi în arest la domiciliu la începutul lunii aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Vlad Obu şi ''soldaţii'' săi, arestaţi pentru 30 de zile. ''Copia'' fraţilor Tate neagă că ar fi forţat tinere să facă videochat