Antena Meniu Search
x

A furat 1,7 milioane de dolari de la compania la care lucra în Anglia, din pasiune pentru cai: "Dă o dependență mai puternică decât drogurile”

Pasiunea pentru cai a trimis o femeie din Anglia în spatele gratiilor. Mai precis, Lisa Crawshaw, 45 de ani, a furat 1.7 milioane de dolar de la firma la care lucra pentru a-şi îndeplini visele excentrice.

de Monica Palade

la 02.03.2021, 22:11

A furat 1,7 milioane de dolari de la compania la care lucra în Anglia, din pasiune pentru cai: "Dă o dependență mai puternică decât drogurile” - Lisa Crawshaw/Facebook

Britanica a recunoscut că s-a folosit de banii furaţi pentru a-şi finanţa stilul de viață luxos și să cumpere mai mulți cai, dar și echipamente pentru călărie. Totodată, aceasta a susţinut că pasiunea pentru cai dă „o dependență mai puternică decât drogurile”.

O femeie din Marea Britanie a fost condamnată la închisoare după ce a furat peste 1,7 milioane de dolari de la compania la care lucra.

A distrus o firmă pentru o pasiune

Lisa Crawshaw a recunoscut în faţa judecătorilor de la Grimsby Crown Court că a distrus afacerea şefului său furând uriaşa sumă timp de cinci ani.

Adevărul a ieşit la iveală, după ce bărbatul a încercat să vândă compania şi a aflat că firma avea datorii uriaşe pe care nu şi le putea explica.

Lisa Crawshaw a fost condamnată la cinci ani de închisoare, scrie Metro.

Citeşte şi: O fetiță de 3 ani cade de la etajul 13 și este prinsă de un tânăr curier, în Vietnam. Momentul teribil a fost filmat de un vecin

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A furat 1,7 milioane de dolari de la compania la care lucra în Anglia, din pasiune pentru cai: "Dă o dependență mai puternică decât drogurile”