Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ALERTĂ la Londra, după ce un autobuz double-decker a intrat într-o clădire! Sunt mai mulţi pasageri răniţi, traficul este blocat (VIDEO)

de Redactia Observator

la 10.08.2017 , 13:54

Update ora 13:50 - Zece persoane au fost rănite în urma accidentului din Londra. 

Şoferul a fost internat, iar mai mulţi pasageri au primit îngrijiri medicale la faţa locului de la serviciile de ambulanţă, a precizat poliţia într-un comunicat.

Accidentul, ale cărui cauze încă nu au fost stabilite, s-a produs în jurul orei 06:55 (05:55 GMT), pe o stradă intens circulată din cartierul Battersea. Autobuzul a dărâmat parţial faţada unui atelier de design de bucătării, ale cărui vitrine s-au făcut bucăţi.

Articolul continuă după reclamă

Ştirea iniţială:

Pe acelaşi subiect

Un autobuz double-decker a lovit o clădire din sudul Londrei, a anunţat joi Poliţia britanică, precizând că mai multe persoane au fost rănite, iar doi pasageri au fost blocaţi în vehicul, relatează Reuters.

Poliţia Metropolitană a precizat că a fost alertată de o coliziune pe Lavender Hill, în apropiere de gara aglomerată Clapham Junction.

“Şoferul a fost dus la un spital din sudul Londrei. Un număr de pasageri au fost trataţi de LAS (Serviciul de Ambulanţă Londonez), la faţa locului. Doi pasageri sunt încă blocaţi pe puntea superioară. Şoseaua este închisă în prezent pentru trafic”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Ştiri externe » ALERTĂ la Londra, după ce un autobuz double-decker a intrat într-o clădire! Sunt mai mulţi pasageri răniţi, traficul este blocat (VIDEO)