Antena Meniu Search
x

Un american și-a înjunghiat fosta iubită în fața secției de poliție: ”Ți-am spus că vin după tine!” (Video)

Un bărbat din Michigan este căutat de poliție după ce și-a înjunghiat fosta iubită, pe care a urmărit-o până la secția de poliție din Clinton Township, unde voia să depună un ordin de protecție împotriva sa.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.10.2020, 09:52

Orbit de gelozie, un american și-a înjunghiat fosta iubită în fața secției de poliție
Orbit de gelozie, un american și-a înjunghiat fosta iubită în fața secției de poliție - fox5dc.com
  • Femeia a fost urmărită în trafic de fostul iubit până în parcarea din fața secției de poliție, unde a fost atacată.
  • În stare de șoc, femeia a ajuns în holul secției de poliție unde a primit primul ajutor, apoi a fost transportată de urgență la spital.

Femeia, care este însărcinată cu copilul suspectului, și-a dat seama că este urmărită în trafic de o mașină suspectă, însă nu l-a recunoscut pe fostul ei iubit, Kevin VanAelst, până în momentul în care acesta a confruntat-o.

Tânăra a povestit că VanAelst i-a deschis portiera și i-a spus „Ți-am spus că vin după tine!”, apoi i-a făcut mai multe răni în zona gâtului cu un cuțit. 

Imediat după atac, bărbatul a fugit cu Ford F150 negru din 2008 și nici până la această oră nu a fost prins de polițiști.

În stare de șoc, femeia a ajuns în holul secției de poliție unde a primit primul ajutor, apoi a fost transportată de urgență la spital.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un american și-a înjunghiat fosta iubită în fața secției de poliție: ”Ți-am spus că vin după tine!” (Video)