Meniu LIVE
Search
x

Un american și-a înjunghiat fosta iubită în fața secției de poliție: ”Ți-am spus că vin după tine!” (Video)

Un bărbat din Michigan este căutat de poliție după ce și-a înjunghiat fosta iubită, pe care a urmărit-o până la secția de poliție din Clinton Township, unde voia să depună un ordin de protecție împotriva sa.

De Ana Maria Ghiarasim la 16.10.2020, 09:52
  • Femeia a fost urmărită în trafic de fostul iubit până în parcarea din fața secției de poliție, unde a fost atacată.
  • În stare de șoc, femeia a ajuns în holul secției de poliție unde a primit primul ajutor, apoi a fost transportată de urgență la spital.

Femeia, care este însărcinată cu copilul suspectului, și-a dat seama că este urmărită în trafic de o mașină suspectă, însă nu l-a recunoscut pe fostul ei iubit, Kevin VanAelst, până în momentul în care acesta a confruntat-o.

Tânăra a povestit că VanAelst i-a deschis portiera și i-a spus „Ți-am spus că vin după tine!”, apoi i-a făcut mai multe răni în zona gâtului cu un cuțit. 

Imediat după atac, bărbatul a fugit cu Ford F150 negru din 2008 și nici până la această oră nu a fost prins de polițiști.

În stare de șoc, femeia a ajuns în holul secției de poliție unde a primit primul ajutor, apoi a fost transportată de urgență la spital.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un american și-a înjunghiat fosta iubită în fața secției de poliție: ”Ți-am spus că vin după tine!” (Video)

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"