Antena Meniu Search
x

Românul dispărut în Cipru, găsit mort după o lună, îngropat în spatele unei benzinării. Andrei avea 33 de ani

Românul dispărut de o lună de zile în Cipru, după ce a fost bătut și jefuit, a fost găsit mort în Larnaca. Andrei Popa era îngropat în spatele unei benzinării de pe bulevardul Artemis.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.08.2020, 16:51

  • Andrei Popa a plecat din locuința sa din Larnaca pe acasă pe 22 iulie, împreună cu alte două persoane.
  • Ulterior, românul a sunat un amic căruia i-ar fi povestit că cele două persoane l-au dus într-o zonă necunoscută, l-au bătut și l-au jefuit.

Andrei a dispărut pe 22 iulie, atunci când a plecat de acasă cu alte două persoane, de 25 și, respectiv, 26 de ani. După un timp, românul a sunat un amic căruia i-ar fi povestit că cele două persoane l-au dus într-o zonă necunoscută, l-au bătut și l-au jefuit. 

Polițiștii ciprioți anunțau atunci că dovezile inițiale indicau faptul că românul a fost răpit de câteva persoane de origine asiatică, scrie sigmalive.com.

Miercuri dimineață, unul dintre bărbații alături care l-au văzut ultima dată pe Andrei a recunoscut că l-a ucis pe român și l-a îngropat într-o zonă ferită, în spatele unei benzinării.

Polițiștii au mers să verifice locația și acolo au descoperit trupul românului dispărut de o lună de zile. 

Anchetatorii investighează acum cazul de omor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Românul dispărut în Cipru, găsit mort după o lună, îngropat în spatele unei benzinării. Andrei avea 33 de ani