Anisia şi-a îndeplinit visul abia după ce a plecat din România. Afacerea deschisă în Belgia, apreciată de localnici şi turişti
Anisia Holbura a reuşit să-şi vadă visul cu ochii după ce s-a stabilit în Belgia. Femeia şi-deschis un mic restaurant care e apreciat de localnici şi turişti deopotrivă.

Românca a cumpărat un han vechi de 200 de ani care se afla în paragină. L-a recondiţionat şi a pornit o mică afacere locală care e apreciată de toţi cei care îi calcă pragul. Localul se află în centrul istoric al oraşului Dilbeek şi a prins din nou viaţă după ce a ajuns pe mâinile Anisiei. "Voiam să închiriez, dar am descoperit această clădire cu o istorie îndelungată. Era goală de cinci ani, încă de la pandemie. Prețul mi-a permis să o cumpăr, oferindu-mi astfel oportunitatea de a construi ceva pentru familie și de a onora trecutul acestui loc. Din acest motiv, am păstrat numele și l-am transformat în restaurantul De Ster", a declarat Anisia Holbura pentru Nieuws Blad.
Copiii o ajută în mica sa afacere
Deşi teoretic este patroana localului, Anisia nu se fereşte de "munca de jos". "Mă puteți găsi aproape oriunde în restaurant. Ajut în bucătărie, servesc clienții sau mă ocup de vase", le-a spus ea jurnaliştilor belgieni. Femeia este ajutată de familie în afacerea sa. Fiul ei este barman, dar şi ospătar, în timp ce fiica o ajută să administreze restaurantul. Anisia a cooptat şi un alt român: Marius este bucătarul şef care are grijă ca pe mesele oaspeţilor să ajungă cele mai bune preparate.
Anisia a încercat să combine bucătaria belgiană cu cea tradiţional românească, astfel că în meniu se găsesc bucate pe toate gusturile. Cele mai apreciate sunt de departe micii şi sarmalele spune românca.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰