Antena Meniu Search
x

Avertismente înfiorătoare din partea jihadiştilor, în prag de sărbători. ISIS ameninţă chiar Vaticanul şi anunţă un Crăciun însângerat în Europa

ISIS ameninţă chiar Vaticanul şi anunţă un Crăciun însângerat în Europa. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Vezi și

ISIS ameninţă chiar Vaticanul şi anunţă un Crăciun însângerat în Europa. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. O grupare care susţine Statul Islamic, a dat publicităţii un afiş în care Papa Francisc este ucis, iar un altul, în care un terorist ia viaţa, în mod barbar, unui prizonier.

Imaginile şocante au fost însoţite de mesaje prin care jihadiştii spun că vor transforma sărbătorile de iarnă într-un masacru.

Autorităţile se tem că teroriştii vor ataca pe cont propriu, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul altor atentate. Anul trecut, un camion a intrat în plin într-o piaţă de Crăciun din Berlin. 12 persoane au murit şi alte zeci au fost rănite atunci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Avertismente înfiorătoare din partea jihadiştilor, în prag de sărbători. ISIS ameninţă chiar Vaticanul şi anunţă un Crăciun însângerat în Europa