Antena Meniu Search
x

Erou la doar 6 ani. Un băieţel a sunat singur la salvare după ce doi hoţi i-au omorât mama şi rănit grav tatăl

O mamă a patru copii a fost împuşcată mortal, iar soţul ei a fost grav rănit, după ce doi hoţi au sărit asupra lor să îi jefuiască în plină stradă. Băieţelul de 6 ani a sunat singur la salvare pentru a chema ajutor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.09.2020, 17:34

  • Copilul s-a ascuns în maşină şi a scăpat nevăzut de hoţi.
  • Tatăl a supravieţuit, dar a avut nevoie de două intervenţii chirurgicale.

Wilma Hochestler, în vârstă de 40 de ani a murit joi seara, după ce ea şi soţul ei, Jonathan au oprit maşina pe marginea unui drum din vestul oraşului.

Jonathan venea de la muncă spre casă când i s-a spart cauciucul şi a rămas în mijlocul drumului. Soţia sa l-a luat pe băieţelul lor, Brandon şi au plecat spre el pentru a-l ajuta să repornească maşina.

În timp ce aceştia încercau să schimbe roata maşinii, în jurul orei 1 noaptea, doi bărbaţi s-au apropiat şi au început să ţipe „Mâinile sus!” către aceştia, ameninţându-i cu arma. I-au furat telefonul Wilmei şi ambele portofele.

Au făcut apoi o rotire, în semn că s-ar îndepărta de ei, dar apoi s-au întors şi i-au împuşcat. Wilma a murit pe loc, iar Jonathan a căzut la pământ, cu un glonț în gât, dar conştient.

Brandon, care se ascundea în maşină, a reuşit să găsească telefonul mobil al tatălui său, rămas în interior şi a sunat de îndată la salvare.

Samuel Hochstetler, tatăl lui Jonathan, a declarat că fiul său a avut nevoie de două operaţii şi se află intubat, însă are şanse mari de supravieţuire.

„A spus că simte o pace totală, are parte de încurajări. A mai spus că nu simte ură faţă de acei bărbaţi” a dezvăluit tatăl bărbatului, bunicul lui Brandon.

De asemenea, Samuel a spus că şi el caută să ofere iertare celor doi hoţi care i-au atăcat.

„Răzbunarea generează doar mai multă violenţă. Dorinţa inimii mele pentru ei este să se întoarcă şi să cadă în faţa lui Dumnezeu, să strige pentru milă şi pentru iertarea păcatelor lor. Doar aşa au şansa de a se căi de păcat” a mai adăugat bunicul băieţelului erou

Un apropiat al familiei a dezvăluit faptul că cei doi se cunoşteau din copilărie şi tot de atunci îşi promiseseră iubire veşnică. Duceau o viaţă de familie liniştită, fără certuri.

„Erau întotdeauna acolo la nevoie şi erau acei oameni care aduceau un zâmbet, genul de oameni care şi-ar fi dat cămaşa de pe ei pentru a te ajuta” a dezvăluit acesta.

Cei doi hoţi au fost daţi în urmărire de poliţia din Indianapolis, potrivit Daily Mail.

Soţii deţineau o afacere cu acoperişuri în Bloomfield, la 130 de kilometri sud-vest de Indianapolis. Erau o familie foarte unită, religioasă şi apreciată de vecini.

Wilma a lăsat în urmă patru copii, Melissa de 16 ani, Abigail de 14, Kendra de 10 ani şi pe micul Brandon, mezinul familiei, în vârstă de doar 6 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Erou la doar 6 ani. Un băieţel a sunat singur la salvare după ce doi hoţi i-au omorât mama şi rănit grav tatăl